İstanbul Valiliği tarafından alınan karar ile İstanbul'un Bakırköy ilçesinde bulunan Ethica Hastanesi'nin faaliyetleri 1 Mart itibarıyla 6 aylığına geçici olarak durduruldu.
Denetimlerde, hastanede anestezi doktoru ve anestezi teknikerinin bulunmadığı tespit edildi. Ayrıca, hastanede çalışan yabancı uyruklu bir anestezi doktorunun Türkiye'de çalışma belgesinin olmadığı da ortaya çıktı. İlgili haberlerde, hastanenin anestezi uygulamaları ile ilgili şikayetlerin de internet yorumlarında sıkça dile getirildiği belirtildi.
Valilik, hastanenin faaliyetlerini durdurma kararının ardından 6 ay süre verdi ve bu süre içinde eksikliklerin giderilip giderilmediğine dair yeniden değerlendirme yapılacağı açıklandı. Eğer gerekli düzenlemeler yapılmazsa, hastanenin ruhsatının iptal edilmesi gündeme gelebileceği ifade edildi.
Faaliyeti durdurulan hastanenin son dönemde el değiştirdiği bilgisi de ortaya çıktı.
Sözcü
Sahte dolarla alışveriş yaptı para üstünü de aldı26 izlenme
Erdoğan EYT için ilk kez tarih verdi39 izlenme
Tarihi belgeleyen fotoğrafçı asteğmen! Kurtuluş Savaşı'ndan 1938'e kadar Atatürk'ü görüntüledi180 izlenme
Bahçeli'nin İyi Parti çıkışı toplu istifa getirdi!808 izlenme
Avrupa'da sığınma başvurularında patlama: Türklerde büyük artış39 izlenme
Erdoğan'ın dolar hamlesi Merkez Bankası'na “850 milyar TL” zarar ettirdi!41 izlenme
AKP'li Miroğlu CHP hamleleri için partisini uyardı: "Kale artık içeriden fethedilemiyor!"32 izlenme
Müsavat Dervişoğlu'nun korumaları gazetecilere saldırdı42 izlenme