Büyük taşınma sürecinin resmi açıklama henüz yapılmasa da Nisan ayına erteleneceği iddialarının ayyuka çıktığı şu günlerde İstanbul Havalimanı’ndan gerçekleştirilen mevcut sefere ait bilet satışının olmaması ise kafaları karıştırdı.
Türk Hava Yolları’nın resmi internet sitesi üzerinden yapılan aramalarda da 28 Şubat 2019 tarihinden sonraki tarihlerde “Seçtiğiniz tarih ve güzergâhta uçuşumuz bulunmuyor. Bu bilgileri değiştirerek yeni uçuş arayabilirsiniz” ifadesi yer alıyor.
MÜŞTERİ HİZMETLERİ NE DİYOR
Airporthaber'in haberine göre; THY Müşteri Hizmetleri yetkilileriyle gerçekleştirilen görüşmelerde de Mart ayında İstanbul Havalimanı çıkışlı uçuşların görüntülenemediği ve İstanbul’dan sadece Atatürk Havalimanı ile Sabiha Gökçen havalimanlarından uçuş satın alınabileceği bilgisi veriliyor.
Ekrem İmamoğlu harekete geçti: 200’ün üzerinde suç duyurusunda bulundu27 izlenme
CHP'den tüm emeklilere yılbaşı ikramiyesi teklifi34 izlenme
Yerli turist ifşa etti: "Trabzon'da Arap yemekleri 890 TL!"45 izlenme
CHP’li başkan vurgunu tek tek anlattı: "AKP’li vekilin yakınına 850 dönüm arazi ve çiftliği peşkeş çektiler"43 izlenme
Portekizli ırkçı siyasetçi Türklere hakaret etti, ülke ayağa kalktı55 izlenme
Sinan Ateş cinayetinde adı geçen Olcay Kılavuz: "Sessiz kalmamı istediler. Cezamı çekmeye hazırım"48 izlenme
Deprem paylaşımı yapan Turkcell'e tepki: "Utanmazsınız"29 izlenme
AKP’li belediye borcuna karşılık 8 camiyi devrediyor!115 izlenme
Elektrik ihalelerinde adres yine değişmedi: Her taşın altından Limak çıkıyor!
AB iki yüzlülüğü: Rusya yapınca terör eylemi, İsrail için 'meşru müdafaa'
Reyonlar alev alev! Erdoğan’ın poz verdiği reyonda fiyatlar uçtu!
Camide Atatürk'e dua eden imama tepki gösterdi: "Kafire dua edilmez diye bağırarak camiden çıktık elhamdülillah. Yılanın başı koptu, heykellerini devirip köpek leşi gibi sürükleyeceğiz”