Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasıyla, emeklilerin heyecanla beklediği Kurban Bayramı ikramiyeleri 1014 Haziran 2024 tarihleri arasında hesaplara yatmaya başlayacak.
Emekli İkramiyeler kapsamında toplam 42 milyar TL ödeme yapılacak. Emekli hesaplarına 3 bin TL yatacak.

Emeklilerin 4A, 4B ve 4C durumlarına göre ikramiyeler farklı günlerde yatırılacak.
4C (Emekli Sandığı) kapsamında gelir/aylık alanların Kurban Bayramı ikramiyeleri 10 Haziran 2024 tarihinde;
4B (BağKur) kapsamında gelir/aylık alanların Kurban Bayramı ikramiyeleri 11 Haziran 2024 tarihinde;
4A (SSK) kapsamında gelir/aylık alanların Kurban Bayramı ikramiyeleri 121314 Haziran 2024 tarihlerinde ödenecek.

Kamu işçilerine yılın ikinci yarısında verilecek olan ikramiyenin (tediye) de tarihleri belli oldu. Konuya ilişkin karar dün Resmi Gazete'de yayınlandı.
Kamu işçisine ödenecek tediye maaşa göre farklılık gösterecek.
İlave tediyeye esas olan aylık kazançların hesabında, fazla mesai, evlilik, çocuk zamları veya primleri, ayni yardımlar, hafta ve genel tatil ücretleri dikkate alınmayacak.
Alınan ücretin 30 güne bölünmesi sonrasında çıkan tutarın 13 ile çarpılması yaklaşık ödeme tutarını verecektir. Vergi indirimleri dahil en düşük kamu ikramiyesi 8 bin lira civarında olacak.
KAMU İŞÇİSİ NE ZAMAN İKRAMİYE ALACAK?
Kamu işçilerinin yılın ikinci yarısında verilecek ikramiye tarihleri 14 Haziran ve 13 Aralık olarak belirlendi.
halktv.com.tr
Bunu da gördük! Enflasyonda Sadık abi dönemi, Merkez Bankası Başkanıyla kapıcı arasındaki ilginç diyalog35 izlenme
"Yurt çıkmayan öğrencilere burs verilsin" önerisine AKP ve MHP'den ret!43 izlenme
Muharrem İnce: Erdoğan'ın yaptığı 3. köprüden beleş geçin de göreyim sizi172 izlenme
Atatürk’e hakaret eden Safiye İnci tutuklandı!267 izlenme
Halkın cebinden 18 milyar TL çıkacak: 100 ilaçtan 38'nin fiyat farkını vatandaş ödüyor25 izlenme
Türkiye Yüzyılı'nda hesap tutmadı: İktidar zamlı maaşları borçla ödeyecek33 izlenme
Enflasyonun faturası çıkıyor: Dolar yine rekor kırdı, faiz yüzde 15’i aştı!134 izlenme
Peker çağrı yapmıştı: Devlet görev verirse yalan makinesine bağlarım41 izlenme
Cüneyt Arkın'ın cenaze töreninde büyük ayıp!
Seçimden sonra evi yıkılan teyze: “Tayyip’e oy verdik, kazandırdık, iki gün sonra evlerimizi yıktırdı”
Seçim için düğününü iptal etti: Ekrem Başkan’a haksızlık yapılırken ben düğün yapamam!
4 yılda 402 bin esnaf kepenk indirdi!