Anasayfa1
25 Aralık 2020 ( 105 izlenme )
Reklamlar

İşte Melih Gökçek'in kol saati heykeli yerine dikilecek anıt


Melih Gökçek'in Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde TBMM Kavşağı'na yapılan kol saati heykelinin yerine yapılacak olan Atatürk heykeli ortaya çıktı.


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Atatürk'ün Başkent'e gelişini simgeleyen projesinde sona gelindi. 

Melih Gökçek döneminde  TBMM Kavşağı'na yapılan kol saati heykelinin yerine yapılacak olan anıtın bir tarafında Atatürk, diğer tarafında ise Atatürk'ü Ankara'ya gelişinde karşılayan Seğmenler temsil ediliyor.

Anıtın masrafının ise Ankara Sanayi Odası İkinci Organize Sanayi Bölgesi tarafından karşılandığı belirtildi.

Söz konusu bölgedeki kol saati anıtı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın talimatı ile 2019'da yerinden sökülmüştü.


https://www.gercekgundem.com/yurttanhaberler/239552/istemelihgokcekinkolsaatiheykeliyerinedikilecekanit

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Mustafa Sandal'dan çarpıcı paylaşım: “Şu karede tutuklanan sadece bir kişi var!” Gözaltına alınan 'Sessiz İstila' filminin yapımcısı Hande Karacasu serbest bırakıldı CHP'den Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın '86 yıllık ara dönem' sözüne tepki! AKP'li Özhaseki Giresun'daki selde vatandaşı suçladı! "Yapılmaması gereken yerlere yapılan binalar var"