KRT TV editörü Cem Özkeskin, istismar suçlamasıyla tutuklanan Cihan Kayaalp'e ilişkin yeni bir bilgiyi paylaştı.
"MHP'nin tutuklanan eski il başkanı Cihan Kayaalp 2008'de Temiz Toplum Derneği İl Başkanıydı. O dönemde de işsizlere iş, çiftçilere gelir desteği, tutuklu ve hükümlülerin davalarını Yargıtay'da bozarak cezalarını düşürecekleri vaadiyle insanları dolandırmaktan tutuklanmıştı" diyen Özkeskin, "20 sanıktan dönemin Temiz Toplum Derneği İl Başkanı Cihan Kayaalp, dönemin Vatansever Kuvvetler Güçbirliği Hareketi üyeleri Abdurrahman Yona, Mehmet Hanifi Demirtaş, Ahmet Dilmen ve Mustafa Taş 18 ay cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edildi" ifadesini kullandı.
SoyluKayaalp bağlantısı
Soylu'nun Kayaalp'e olan yakınlığının nedeni ise bu fotoğraf. Soylu'nun anlaşamadığı eski Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu'nun Erbil Valisinden aldığı bu hediyeyi MHP genel merkezine Kayaalp taşıyor. Böylece Karaloğlu Diyarbakır'dan alınıp, Mülkiye Baş Müfettişliğine atanıyor.
KRT
Eşitlik bozulmadı, Bayrampaşa Belediyesi kura sonucunda CHP'de kaldı!9 izlenme
Atatürk Marx'ın Kapital'ini kimden öğrendi?156 izlenme
Dolar 23 TL oldu, 2018'te yapılan sokak röportajı akla geldi: "Dolar yükselmiyor, TL düşüyor. Su yükselmiyor gemi batıyor"47 izlenme
Kuzey Marmara Otoyolu Projesi: Hazine garantisi neredeyse projenin maliyetine ulaştı!227 izlenme
İşçiler, boş bir tarlaya bırakılan ağzı bağlı çuvaldan 7 yavru köpek çıkardı.14 izlenme
Rus profesörden nükleer savaş çıkışı: Putin, yakınlarını sığınağa sakladı!54 izlenme
AKP'li belediye fay hattının geçtiği bölgeyi imara açacak!91 izlenme
Sedat Peker'in iddialarına vatandaş böyle tepki gösterdi 'Tayyip kendini kandırsın, bizi kandıramaz!'139 izlenme
Helikopter değil ölüm makinesi çıktı: 6 askerin şehit düştüğü kaza göz göre göre mi geldi?
Erdoğan’dan sakladılar! AKP kadroları yurt genelinde Gelecek ve DEVA partilerine geçiyor
Gabonlu Dina’nın avukatından savcıya yalanlama: "O ifade raporda yok"
Ekrem İmamoğlu’ndan İBB’de 3 atama birden