Home
20 Ocak 2025 ( 10 izlenme )
Reklamlar

İYİ Parti’de bir günde üç istifa!


İYİ Parti’de Konya milletvekili Ünal Karaman’ın istifa etmesinin ardından, İYİ Partili iki belediye başkanı daha istifasını açıkladı. Isparta’nın Gelendost İlçesi Belediye Başkanı Mustafa Özmen ile Kahramanmaraş Çağlayancerit Belediye Başkanı Yemliha Göktaş da İYİ Parti’den istifa etti.



Bugün ilk olarak İYİ Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Karaman istifa açıklamasında "Türk cumhuriyetini muhafaza ve müdafaa etmek için var gücümle çalışmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti’de Bir Günde Üç İstifa!  Resim : 1

İKİ İSTİFA DAHA GELDİ

Bu gelişmenin ardından Isparta'nın Gelendost İlçesi Belediye Başkanı Mustafa Özmen, İYİ Parti'den istifa ettiğini açıkladı.

Belediye Başkanı Mustafa Özmen, İYİ Parti'den istifa ettiğini açıkladı. Kararını sosyal medya hesabından yazılı bir açıklamayla duyuran Özmen, bu adımı Gelendost'un geleceği ve birliktelik anlayışı doğrultusunda attığını belirterek yeni siyasi haritasını ilerleyen günlerde açıklayacağını ifade etti.

İYİ Parti’de Bir Günde Üç İstifa!  Resim : 2

Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit Belediye Başkanı Yemliha Göktaş da İYİ Parti'den istifa etti.

31 Mart yerel seçimlerinde Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesinde belediye başkanı seçilen Yemliha Göktaş, İYİ Parti'den istifa kararını sosyal medya hesabından kamuoyuna duyurdu.

İYİ Parti’de Bir Günde Üç İstifa!  Resim : 3

Kaynak: İHA

Gerçek Gündem

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Meclis'te Engin Özkoç'a arkadan yumruk atan AKP'li vekilin son hali... Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine dev zam geliyor Naci Görür'den Ahmet Ercan'ın gözaltına alınmasına tepki: "Ülkemize yakışmıyor" Fatih Projesi çöktü!