Bugün ilk olarak İYİ Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman, partisinden istifa ettiğini duyurdu.
Karaman istifa açıklamasında "Türk cumhuriyetini muhafaza ve müdafaa etmek için var gücümle çalışmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

Bu gelişmenin ardından Isparta'nın Gelendost İlçesi Belediye Başkanı Mustafa Özmen, İYİ Parti'den istifa ettiğini açıkladı.
Belediye Başkanı Mustafa Özmen, İYİ Parti'den istifa ettiğini açıkladı. Kararını sosyal medya hesabından yazılı bir açıklamayla duyuran Özmen, bu adımı Gelendost'un geleceği ve birliktelik anlayışı doğrultusunda attığını belirterek yeni siyasi haritasını ilerleyen günlerde açıklayacağını ifade etti.

Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit Belediye Başkanı Yemliha Göktaş da İYİ Parti'den istifa etti.
31 Mart yerel seçimlerinde Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesinde belediye başkanı seçilen Yemliha Göktaş, İYİ Parti'den istifa kararını sosyal medya hesabından kamuoyuna duyurdu.

Kaynak: İHA
Gerçek Gündem
Yangın yerine dönen Fransa'da Macron'dan flaş çağrı85 izlenme
Ankara bu iddiayı konuşuyor: Fakıbaba'dan sonra MHP'li Oktay Vural da İYİ partisiye katılıyor.19 izlenme
Muharrem İnce'den Tayyip Erdoğan'a muhteşem gemi göndermesi !1206 izlenme
Süte zam bekleniyor!64 izlenme
Diyanet'in dergisine basım hizmeti için 350 bin lira harcanacak!59 izlenme
Nerede sapık var ülkemize doluştu! Afrikalı yolcuyu taciz eden Iraklıyı vatandaşlar darp etti!63 izlenme
Eşinin kariyerindeki hızlı yükselişi olay olan AKP'li vekilin 'Fethullah Gülen' mesajı ortaya çıktı!150 izlenme
AKP'li olduğunu söyleyen mahalleli, yağmur değil elektrik duasına çıktı! 'Allah'ım bu zulme son ver'54 izlenme