İYİ Parti'de Meral Akşener'in destekleyeceği bir aday olup olmayacağı merak ediliyor
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından 27 Nisan'da yapılacak olağanüstü parti kongresinde aday olmayacağını açıkladı.
Partinin üç önemli ismi Meclis Grup Başkanı Koray Aydın, Meclis Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu ve Genel Başkan Yardımcısı Tolga Akalın adaylıklarını açıkladı. Kurucular kurulu üyesi Günay Kodaz ise tek kadın aday.
İYİ Parti kulislerinde en çok merak edilen sorulardan biri Akşener'in herhangi bir adayı "zımnen" destekleyip desteklemeyeceği. Diğer soru ise adaylardan Koray Aydın'ın iddia ettiği gibi olağanüstü parti kongresinin iptal edilip Akşener'in olağan parti kongresine kadar partinin başında kalma ihtimalinin olup olmadığı tartışılıyor.
İYİ Parti içinde tartışılan bir diğer konu ise MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Akşener'in partinin başında kalması yönündeki talebinin olmasıydı.
AKP'yi uyararak tehlikeye dikkat çekti "25 milyon kişi silah taşıyor!"53 izlenme
Her taraftan yolsuzluk irini akıyor: Ankara İstanbul arasında 5 katrilyonluk yolsuzluk!36 izlenme
Ali Erbaş'tan Erdoğan'a tartışma yaratan hediye! Diyanet açıklama yapmak zorunda kaldı23 izlenme
Dev dalgalara kapılarak denizde kaybolan 2 gencin son anları ortaya çıktı45 izlenme
Yandaş Haber Türk '30 dakikadır hiç metrobüs gelmedi' haberini yaptı, İBB kamera kayıtlarıyla yalanlarını yüzlerine vurdu !197 izlenme
2 yılda 4 kere zam: THY’ye 102 bin TL huzur hakkı!35 izlenme
İmamoğlu hakkında suç duyurusu!153 izlenme
Rusya-Ukrayna savaşının biteceği tarihi açıkladı!57 izlenme
Emekli maaşları ve EYT ile ilgili bomba iddia! "Kasada zırnık yok"
Iraklılar ümmet dinlemedi, dükkânlarına Türkler giremez diye yazı astılar!
Bir diploma bombası da AKP'nin Yeliz'inden geldi!
Taciz iddiasıyla yargılanırken şeriat mahkemesi istemişti! O öğretmen için karar