İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Altılı Masa'dan kalkmaya teşebbüsü sonrası ayyuka çıkan parti içi gerilim sürüyor. İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Raşit Emir Süer, CHP’yi ve İYİ Parti’den istifa edenleri hedef alan bir sosyal medya paylaşımı yaptı.
"Neden istifa ediyorlar anlatayım" başlığıyla bir paylaşım yapan Süer, mesajını “Mevzu makamsa hepiniz ölün” ifadeleriyle sonlandırdı.
GİK Üyesi Raşit Emir Süer şunları kaydetti:
"Şeyh Said söylemi sebebiyle, Genel Başkanımız Ensarioğlu’nu ihraç talebiyle Merkez Disiplin Kuruluna gönderdi. Ayrılan Diyarbakır teşkilatı da Şeyh Said taraftarıydı ki, istifa ettiler.
Genel Başkanımız, sürecin başından beri hiç bir tehdide boyun eğmedi. Giden kimsenin de arkasından konuşmadı. Konuşanların tamamı davalarını, yol arkadaşlarını sattıklarının farkında, kendi ahlaksızlarını bastırmak adına konuyu değiştirme çabasındalar.
Karalayanların amaçlarının neye hizmet ettiği de gün yüzü gibi ortada. AKP’nin elinden İstanbul ve Ankara’yı aldık. Dedik ki; İstanbul ve Ankara’yı alan, ülkeyi alır. Öyle olmadı. İstanbul’u ve Ankara’yı alan CHP’de, küçük AKP oldu.
CHP’nin elinde ki güce esir olan siyasetçiler, davalarını terk ettiler. Biz durmamız gereken yerde duruyoruz hem de aslanlar gibi. Tüm baskı, psikolojik şiddet, kuşatma ve tacizlere rağmen mevzu vatanda hepimiz ölelim. Mevzu makamsa hepiniz ölün."
KRT
Menzil Cemaati’ndeki miras kavgası başka bir boyut kazandı: Cemaatlerin kapatıldığı yasaya sarıldılar20 izlenme
İmamoğlu'nun avukatından flaş adım! RTÜK'e 9 kanal için başvuru38 izlenme
Bu pazar seçim olsa kim kazanır?1222 izlenme
Gözaltına alınan sanatçı Gülşen adliyeye sevk edildi40 izlenme
AKP'liler ile MHP'liler birbirine girdi !1599 izlenme
Bahçeli için 'Bir süre önce vefat etti' paylaşımı yaptı: Partiden el çektirilen başkan gözaltına alınıp serbest bırakıldı17 izlenme
İBB'nin 'Askıda Fatura' kampanyası 45 milyon TL'ye yaklaştı!42 izlenme
EPDK: Türkiye genelinde şarj istasyonu kurma lisansı 124 firmaya verildi32 izlenme
Yabancı uyruklulara para karşılığı üniversite kaydı skandalında yeni gelişme
Demet Akalın, konu Erdoğan’a geldi diye alıntılanan tweetini sildi!
Bakan Koca, corona verilerini açıkladı: Toplam vefat sayısı 5.363’e, vaka sayısı da 212.993’e yükseldi!
Dilan Polat'ın arkadaşından Engin Polat paylaşımı: "Yazıklar olsun öyle kocaya"