Yerel seçimlere sayılı günler kala, siyasi partilerde adaylar da netlik kazanmaya başladı. Aday belirleme sürecinin devam ettiği İYİ Parti’de ise kesinleşen adaylar için tanıtım toplantısı düzenlendi. İlçe adaylarının tanıtıldığı toplantıyla ilgili hazırlanan basın bülteni, akşam saatlerinde basın kuruluşlarına servis edildi.
İYİ Parti’den yapılan açıklamada, Denizli Honaz Belediye Başkan Adayının Enver Kiraz olduğu duyuruldu. Açıklamanın yapıldığı sırada sosyal medya hesabından açıklama yapan Enver Kiraz ise adaylıktan çekildiğini ilan etti.
Adaylıktan geri çekilen Kiraz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,” 31 Mart yerel seçimleri için vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi ve teveccüh ile belediye başkanlığına aday olmaya karar vermiştim. Bu kapsamda Honaz’a güzel hizmetler yapabilmek için İYİ Parti’nin teklifini kabul etmiştim. Ancak gelinen bu aşamada parti içi yaşanan sıkıntıların aşılmayacak boyutta olduğunu görüyorum. Ekip arkadaşlarımla yaptığımız istişareler sonucu aday olmamaya karar verdim. Aldığımız bu kararın hayırlı olmasını diliyorum. Bizlere gönüllerini açan, destek vereceğini ifade eden herkesin haklarını helal etmesini istiyorum. Honaz’a hizmet etmek için yola çıkan tüm adaylara eşit mesafede olacağımı belirtir, hepsine başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Tele1
İtalya Başbakanı Meloni neden Erdoğan'ın ayağına geldi? Kapalıçarşı süslü göçmen planı51 izlenme
Türkiye'de hiç görülmedi ama artık alarm zilleri çalıyor! Adamın beynini yiyor41 izlenme
Tarih belli oldu: En ucuz sigaraya 11 TL zam geliyor48 izlenme
Ankara'ya iki günlüğüne geldi, takipçi sayısı iki katına çıktı16 izlenme
Ece Üner açıklanan verilere tepki gösterdi: "En hesaplı enflasyon TÜİK'te"45 izlenme
Sedat Peker cephesinden 'Erol Yıldız' iddiası! Cumhur İttifakı'ndaki ismi işaret etti60 izlenme
Sağlık Bakanlığı salgını bir yıl öncesinden öngörmüş!84 izlenme
Kredi kartı faiz oranlarına düzenleme!22 izlenme