İzmir'in Konak ilçesi Alsancak semtinde 12 Temmuz'da meydana gelen sağanakta yolun karşısına geçmeye çalışırken su birikintisine basıp akıma kapılan Özge Ceren Deniz (23) ile onu kurtarmaya çalışan İnanç Öktemay (44) yaşamını yitirmişti.
Olaya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında ilk etapta haklarında gözaltı kararı verilen 48 şüpheli yakalanmış, 14'ü tutuklanmış, 1 kişi itiraz sonrası serbest bırakılmıştı.
Bilirkişi raporunun hazırlanmasının ardından gözaltına alınan 10 kişiden Gdz Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Uğur Yüksel, İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan ve bu kurumun eski genel müdürü Ali Hıdır Köseoğlu'nun da bulunduğu 8'inin yurt dışına çıkış yasağı şartıyla serbest bırakılmasına, 2'sine ise ev hapsi verilmesine karar verilmişti.
Sözcü
Veli Ağbaba'dan AKP'ye: "Bir taraftan PKK’yla barış yaparken diğer taraftan CHP’yle savaş olmaz"17 izlenme
Enerji teşvikleri yandaşa gidiyor!49 izlenme
Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’a yetki darbesi!115 izlenme
Diyanet'in aklı yine orda! Eş öldüyse eniştenin beklemesine gerek yok!86 izlenme
Emekli, halkın gerçek gündemini haykırdı: "En büyük paramız bir kilo meyve alıyor"22 izlenme
Rojin'in babası sert konuştu: "Yurt müdürü, baştan beri ilk hatayı o yaptı"25 izlenme
3. Havalimanı Meclis’te!267 izlenme
İyi bayramlar Türkiyem: Akaryakıta zam geldi!35 izlenme
TCDD müdürü Twitter hesabını kilitledi!
Konda Genel Müdürü Ağırdır: Yarım puan bile alsalar AKP’nin canını çok yakacaklar
İmamoğlu'nun tutuklanmasının korkunç maliyeti: Emeklinin 10 yıl boyunca alacağı 4 bin liralık bayram ikramiyesi bir gecede yakıldı!
AKP indirimi yeni 'hatırladı': Faturalara göstermelik seçim ayarı!