

"ÖZGÜR BİR ÜLKE İÇİN AYAĞA KALKIYORUZ"
Öğrenciler, açıklamalarında özgür üniversite ve eşit bir gelecek taleplerini de dile getirerek “Bu ülkenin gençliği, biat etmeyecek. Üniversitelerimizi karakola çevirenlere, özgür düşünceyi polis barikatıyla bastırmaya çalışanlara, bizlere gelecek yerine baskı dayatanlara karşı birliğimizi ve mücadelemizi büyütmeye devam edeceğiz. Sadece özgür üniversiteler için değil, insanca bir yaşam için, kendi geleceğimiz için, eşit ve özgür bir ülke için ayağa kalkıyoruz" dedi.
1 MAYIS İÇİN ÇAĞRI
Basın açıklamasında, tüm üniversiteler 1 Mayıs'ta alanlara çağrılarak, "Biz öğrencileri, okurken çalışmak zorunda bırakan bu düzeni yakından tanıyoruz. Bu düzen ne öğrencinin ne de işçininemekçinin hakkını ve hukukunu gözetmek istemiyor. Adil, özgür ve eşit bir gelecek için hep birlikte kampüslerden alanlara yürüyelim. 1 Mayıs’ta yalnızca emeğin değil, dayanışmanın, özgürlüğün sesini hep birlikte yükseltelim" denildi. Açıklamanın ardından bir süre oturma eylemi yapan öğrenciler daha sonra dağıldı.

Nefes
AKP'den emekli maaşlarına ek zam hakkında açıklama40 izlenme
Yer: Türkiye! Bir Gineli ve bir Kamerunlu 'Ucuza altın var' diye milleti dolandırdı!173 izlenme
"128 milyar dolar nerede?" sorusu sarayı karıştırdı! Görevden alınan Naci Ağbal'ın sesini kaydedip Erdoğan'a kim iletti?107 izlenme
Batılı yetkililer uyardı: Rusya, ‘tüm bombaların babası’nı devreye sokabilir70 izlenme
Maaşı yatan vatandaş isyan etti: "Ben her ay çalışarak nasıl 4.500 TL borca giriyorum? Allah için biri bunun cevabını verebilir mi!"22 izlenme
AKP ve MHP öğrenciye 650 TL’yi çok gördü!49 izlenme
İktidara Sedef Kabaş tepkisi: "Korkunuz arttıkça zulmünüz artıyor"48 izlenme
Halkla dalga geçiyorlar! "Elektrik faturası sudan ucuz, doğalgaz faturası o kadar uygun ki..."282 izlenme