Anasayfa1
30 Ekim 2020 ( 127 izlenme )
Reklamlar

İzmir Tabip odası Genel Sekreteri Nuri Seha Yüksel’in eşi ve iki çocuğu #deprem'de yaşamını yitirdi


İzmir'deki depremde, İzmir Tabip odası Genel Sekreteri Nuri Seha Yüksel’in eşi ve iki çocuğu, enkaz altında kalarak yaşamını yitirdi.



İzmir'in Seferihisar açıklarında 6.6 büyüklüğündeki deprem meydana geldi. Deprem, Seferihisar’ın yanı sıra kent merkezi ve çevre ilçelerde yoğun olarak hissedildi. İzmir’de bazı binaların yıkıldığı, çok sayıda binada da hasar oluştuğu belirtildi. AFAD, depremde 1'i boğulma olmak üzere 12 kişinin hayatını kaybettiğini, 475 kişinin yaralandığını bildirdi. 

Manavkuyu semtinde çöken binadan, Tabip Odası Genel Sekreteri Yüksel'in eşi ile kızı Dila ve oğlunun cansız bedenleri çıkarıldı. 

Türk Tabipleri Birliği (TTB), Yüksel'in eşi ve iki çocuğunun yaşamını yitirdiği sosyal medyadan şöyle duyurdu: 

"Bugün meydana gelen depremde İzmir Tabip Odası genel sekreteri arkadaşımızın Eşi ve 2 çocuğunu yitirdiğimizi üzüntü ile öğrendik. Acımız tarifsiz. Hepimizin başı sağolsun. Depremde yakınlarını kaybeden acılı ailelere başsağlığı ve sabır, yaralananlara iyilik diliyoruz."

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/izmirtabipodasigenelsekreterinurisehayukselinesiveikicocugudepremdeyasaminiyitirdi1787317

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erman Toroğlu'ndan Fatih Terim'in Seçil Erzan fonunda adının geçmesiyle ilgili iddia: "Fatih Hoca çok zıpladın ya. Yazık etti kendine. Ağzıyla kuş tutsa artık kendini kurtaramaz" Devletin nasıl hortumlandığının kanıtı ortaya çıktı: Geçiş garantilerinde 6 ayda devletin kasasından çıkan paraya bakın Özgür Özel 'maaş alarak' yandaş basına çıkanlara seslendi! "Milletin vermediğini Saray'dan dilenenler..." 'Çerçeve yasa' oylamasına 31 vekil 'katılmadı': İşte dikkat çeken isimler