Ankara’nın Çankaya ilçesinde Genelkurmay Başkanlığı karşısında bulunan Jandarma Genel Komutanlığı’nın bahçesinde yer alan heykel geçen aylarda restorasyona alınmış, bahçenin etrafı kapatılmıştı.
Restorasyon sonrasında ise Asker Heykeli’nin arkasından Mustafa Kemal Atatürk’ün portresi ve Türk Bayrağı kaldırıldı.
Odatv’nin haberine göre; Restorasyon öncesi Asker Heykeli’nin arkasında Türkiye Cumhuriyeti Devleti Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün portresi ve Türk Bayrağı yer alıyordu.
Restorasyon Öncesi:

Restorasyon Sonrası:

Oysa “Jandarma.gov.tr” sitesinde bulunan Jandarma Genel Komutanlığı Kataloğu’nun 18. ve 19’uncu sayfalarındaki Asker Heykel görselinde Mustafa Kemal Atatürk’ün portresi ve Türk Bayrağı bulunuyor.
Yine “Jandarma.gov.tr” sitesinde Jandarma Genel Komutanlığı Tanıtım Broşürü’nde ise Asker Heykel görselinde Mustafa Kemal Atatürk’ün portresi ve Türk Bayrağı yer alırken restorasyon çalışmalarında kaldırıldı.



https://www.abcgazetesi.com/jandarmaataturkunportresiniveturkbayraginikaldirdi29903
Pavyon, bar derken tebliğci bu sefer de metroda45 izlenme
Öğrencilere dağıtılan kitabı gören veliler, okula gelip öğretmeni dövdü!184 izlenme
Funda Arar'dan milyonların kalbini fetheden hareket!23 izlenme
Akademisyenin maaş feryadı: "Maaşım 77 bin lira, ev kirası 50 bin lira. Gel bu maaşla geçin"11 izlenme
Sağlık Bakanlığı COVID-19 tablosunu açıkladı: Hasta sayısı 321.512’ye, vefat sayısı 8.325’e yükseldi!67 izlenme
Memurların yüzde 82’sinin evlenecek veya çocuk evlendirecek parası yok31 izlenme
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: "Biz İstanbul'da ortaya koyduğumuz tavırla en başta Kanal İstanbul gibi bir baş belası işi, bu şehrin başından uzak tuttuk"27 izlenme
İstanbul’da filyasyon ekipleri anlattı: Aşure yapan teyze 18 kişiyi yaktı!63 izlenme