6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin sonrasında depremzedelerin en büyük ihtiyaçlarından biri jeneratör olmuştu. Kızılay'ın bazı şubeleri de deprem bölgelerindeki jeneratör ihtiyaçlarını gidermek için kampanyalar başlatmıştı. Tunceli İl Özel İdaresi’nin, Adıyaman'da kullanılmak amacıyla aldığı 7 adet jeneratörün Adıyaman'daki arama kurtarma çalışmalarında kullanmadığı, kendi depolarında sakladığı ortaya çıkmıştı.
GÖREVİNDEN ALINMIŞTI
Olay sonrasında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yıldırım hakkında soruşturma açılmış, sonrasında ise görevinden alınarak valilik bünyesindeki İl Sosyal Örgüt ve Proje Müdürlüğü'nde görevlendirilmişti.
AKP'DEN ADAY ADAYI OLACAĞI ÖĞRENİLDİ
Uzun yıllar Tunceli İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevini yürüten Yıldırım'ın Tunceli'nin Pertek ilçesinde AKP'den Belediye Başkan adaylığı için valiliğe istifa dilekçesi verdiği öğrenildi. Nazif Yıldırım, 2018 yılındaki genel seçimlerde de istifa ederek AKP'nin ikinci sıra milletvekili adayı olmuştu.
Sözcü
Sedat Peker’in paylaşımlarında gözden kaçan detay69 izlenme
Şimdiye kadarki bütün ‘kıyak ihale’ haberlerini unutun: AKP’li isim iki ayrı ihaleye kuruşu kuruşuna uygun teklif verdi48 izlenme
İhbar edilen otobüsten 4 koronavirüslü hasta çıktı!226 izlenme
Öldürülen Atlas’ın annesini tehdit eden 3 şüpheli tutuklandı: İfadeleri ortaya çıktı39 izlenme
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında bir polis görevden alındı56 izlenme
Almanya’dan şok rapor: Ağır corona hastalarının yüzde 90’ı yabancı ve Türk92 izlenme
Engellilere verilen bakım yardımında kesinti endişesi53 izlenme
‘Erdoğan panik içinde, kendi kendini bitirecek’40 izlenme
Emekli maaşının 300 Euro olduğunu iddia eden gurbetçiyi, Fransa’daki kayınpederini arayan bir başka gurbetçi vatandaş rezil etti
Taşçı: "RTÜK, Tarkan’ın şarkısı için saraydan talimat bekliyor"
Erzurum Havalimanı'ndaki “CAT 3A” sistemi açılış töreni protokolünde büyük ayıp!
Koronanın yayıldığı Çin’den yeni bir virüs daha çıktı! 32 kişi karantinada!