Mersin'in Mut ilçesinde yıllardır kiralık küçük işyerinde kokoreççilik yapan Murat Gümüş, sosyal medya hesabından “Kaç gündür siftah etmeden dükkan kapatıyorum” paylaşımı yaptıktan sonra intihar etti.
Mut ilçesinin tek kokoreççisi 48 yaşındaki 1 çocuk babası Murat Gümüş, girdiği bunalım sonucu evinin önündeki çardağa iple kendisini asarak yaşamına son verdi.
Komşuları tarafından evinin önünde asılı durumda görülünce polise haber verildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan polis ve 112 ekibince yapılan incelemede Murat Gümüş'ün öldüğü belirledi. Nöbetçi savcı tarafından olay yerinde yapılan incelemeden sonra morga kaldırılan Gümüş, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

ADIM ADIM İNTİHAR PLANI
Mut ilçesinde son derece sevilen ve kısa bir süre önce de eşi Fatma Gümüş'ü kanser hastalığından kaybeden Murat Gümüş'ün, kişisel sosyal medya hesabından 10 Nisan akşam saatlerinde, “Ben ölünce mezara mı geleceksiniz kaç gündür siftah etmeden dükkan kapatıyorum” diye paylaşım yaptı. 14 Nisan'da ise aracını satışa çıkartıp sattı.

“OĞLUM BENİ AF ET”
Küçük esnaf Murat Gümüş son olarak 27 Nisan'da yine sosyal medya hesabından iş yerinde kendisine sürekli yardımcı olan tek çocuğu oğluna, “Oğlum bitmiş. Beni af et” şeklinde mesaj yazdı.
İşte devlet böyle soyuluyor! Üniversite 1 liralık malı 10 liraya almış!230 izlenme
AKP'den çok sesli EYT oyunu: EYT Meclis'e ne zaman gelecek?50 izlenme
Okullarda 10. Yıl Marşı’nı yasaklayan Milli Eğitim Müdürü AKP'den aday oldu!114 izlenme
Mahfi Eğilmez ekonomi bu kadar kötüyken AVM ve restoranların neden ağzına kadar dolu olduğunu açıkladı42 izlenme
AKP ‘son kozlarını’ oynuyor: Seçime saatler kala vatandaşa ücretsiz domates dağıttılar49 izlenme
Evladı tekrar cezaevine gönderilen Murat Çalık'ın annesi gözyaşlarına boğuldu: "Bir üçüncüsüne kalbim dayanmaz"38 izlenme
Tarım Kredi Marketleri'nden vatandaşa büyük darbe! Ucuza alıp pahalıya satıyor!60 izlenme
Yurt parasını peşin aldılar öğrencilere çadır kurdular!38 izlenme