Ankara'da kaçan kurbanlığın peşinden gittikten sonra kaybolan, 2 gün sonra da cansız bedeni bulunan tıp fakültesi öğrencisi Onur Eker'in (20), Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemleri sürüyor. Vücudunda herhangi bir yara ve darp izi olmadığı belirtilen Eker'in kesin ölüm nedeni otopsiyle belirlenecek.
Kırıkkale Üniversitesinde Tıp Fakültesi öğrencisi Onur Eker, bayram tatili için annesiyle Ankara'nın Pursaklar ilçesinde oturan dedesi Zühtü Erdoğan'ın (65) yanına gitti. Onur Eker ve dedesi, bayramın birinci günü öğle saatlerinde kurbanlık koyunu kesmek için ahırdan çıkardı. Bu sırada kurbanlık koyun dağlık alana doğru kaçtı. Onur ve dedesi, koyunun peşinden gitti. Zühtü Erdoğan, geri dönerek kamyonetini alıp koyunun önüne geçmek için farklı bir yoldan gitti. Koyunun peşinden giden Onur Eker ise kayboldu.
Erdoğan, yakınlarıyla yaptığı aramadan sonuç alamayınca polis ve jandarmaya haber verdi. Bayramın ilk ve ikinci gününde aramalardan sonuç çıkmadı. Dün akşam saatlerinde dere kenarında Onur Eker’in yüzüstü yerde cansız bedeni bulundu. Olay yerinde yapılan ilk incelemede, Eker'in cep telefonunun ve cüzdanının cebinde, yürürken kullandığı sopanın ise hemen cenazesinin yanında olduğu belirlendi. Eker'in cansız bedeni, yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Vücudunda herhangi bir yara veya darp izi olmadığı belirtilen Eker'in kesin ölüm nedeni, otopsinin ardından netlik kazanacak.

Vücudunda herhangi bir yara ya da darp izi görülmedi
Zühtü Erdoğan, acı haber geldikten sonra torununun cenazesinin yanına gittiğini söyleyerek, "Cenaze bulunana kadar birilerinin bir şeyler yaptığını düşünüyordum, yani şüpheleniyordum. Ancak cenazeyi görünce, elbiselerinde herhangi bir ters durum olmadığını ve sağlam olduğunu gördüm. Vücudunda herhangi bir yara veya darp izi de göremedim. Ancak yüzüstü vaziyette olduğu ve baya orada bulunduğu için kafa bölümünde çürüme meydana gelmişti. Yorgunluktan orada kaldığını ve güneş altında kaldığı için beyin kanaması geçirmiş olabilir. Şu an için tam bir şey diyemeyiz, Adli Tıp Kurumu’nda inceleme yapılıyor. Onlardan haber bekliyoruz" dedi. Onur Eker'in cenazesinin Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemleri devam ediyor.
Erdoğan “Uzay’a bir Türk göndereceğiz” demişti, ayrılan bütçe alay konusu oldu78 izlenme
Adliyede skandal iddia: Başsavcı savcının adliyeye girmesini yasakladı40 izlenme
İSPARK'ta giderayak hırsızlık iddiası!251 izlenme
1 senelik yol çöktü, vatandaşlar haftalardır mağdur!40 izlenme
TBMM'de büyük skandal... Milli Bayramlar yok!1005 izlenme
Dikkat çeken 'Sedat Peker' yazısı: Milleti soyanları ortaya çıkaran biri için…1842 izlenme
Fırtına İstanbul'u fena vurdu! Sabiha Gökçen'de uçak pistin üzerinde askıda kaldı32 izlenme
Bahçeli FETÖ’cülere ne kartı dağıttı?581 izlenme
CHP'li Karabat: "AKP'nin dost dediği Katar askeri alanda Türkiye'nin aleyhine pozisyon aldı"
Kılıçdaroğlu kara kara düşünecek! Semih Turan butlan araştırmasını anlattı!
Elektrik zammına tepki yağdı: 'Mehmet Şimşek aklını başına almalıdır'
Ultra lüks gemiyle umreye gidiyorlar