Türkiye'de günden güne artan kadın cinayetleri, kararlı bir mücadele yürütülmeyip aksine "iyi hal" indirimi gibi uygulamalar gerçekleştirilmesi nedeniyle toplumun bir gerçeği haline geldi. Son olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde de Diyarbakır’da bir kadın daha öldürüldü.
Şanlıurfa kara yolu üzerindeki bir alışveriş merkezinin girişinde bulunan kafede, B.A. (25) tarafından dışarından tabancayla ateş açıldı. Tabancadan çıkan kurşun, kafede oturan Merve Nur Yararlık'ın (22) boynuna isabet ederken, S.K. (21) de yaralandı. İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından yapılan kontrolde Yararlık'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Merve Nur Yararlık'ın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. S.K. ise ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Merve Nur Yararlık'ın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından sabah saatlerinde Yeniköy Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi.
S.K.’nin hastanedeki tedavisi sürerken, alınan ifadesinde şüpheli B.A. ile arkadaş oldukları, gündüz telefonda tartıştıklarını ve akşam bulundukları kafeden fotoğraf paylaştıktan sonra, olayın meydana geldiğini söyledi.
Polis ekipleri, olay yerinden otomobille kaçan ve birçok suçtan kaydı bulunan saldırganı bugün yakaladı. Gözlatına alınan B.A., ilk ifadesinde S.K.’ya ateş ettiğini Merve Nur’u ise yanlışlıkla vurduğunu söyledi.
Gerçek Gündem
Kaynak: DHA
RTÜK Atatürk'e kayıtsız kaldı! RTÜK Üyesi İlhan Taşcı "2 bin 672 şikâyetin sadece 4’ü görüşüldü"89 izlenme
Bu nasıl iş? Suçüstü yakalanan baz istasyonu hırsızları serbest kaldı!172 izlenme
İsrail'in en büyük destekçisi ABD'li milyarder, kemiğimizde kalan son iliği sömürmeye geldi30 izlenme
Çok tartışılmıştı! Terör elebaşı Öcalan'ın mektubunu okuyan akademisyenden çarpıcı açıklamalar...195 izlenme
Son ankette dikkat çeken sonuçlar: En büyük oy kaybı AKP'de!53 izlenme
İYİ Partili Başkan, toplu taşıma aracı almak için makam araçlarını satışa çıkardı!147 izlenme
Sigaraya yine zam geldi! En ucuz sigara ne kadar oldu?62 izlenme
Özel: "Belediyeler Birliği Başkanlığı'nı İmamoğlu'na teklif ettik"41 izlenme
İran'ın İsrail’e fırlattığı balistik füzenin Tel Aviv'e düştüğü anlar!
Gülistan Doku'nun hastane kayıtları hakkında yeni bilgi! Bilgi işlemcilerin ifadeleri ortaya çıktı
CHP'li Başkandan işçilere yüzde 40 zam!
Sedat Peker art arda paylaştı: Erk Acarer'den Binali Yıldırım'ı köşeye sıkıştıracak soru!