Batman’da sosyal medya üzerinden yapılan bir sokak röportajında muhalefet partilerine yönelik tehditleri ile gündeme gelen İsmail Cevher Kasımoğlu, Cumhuriyet Başsavcılığı’nca başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alındı.
"Biz Hizbullahçıyız" diyen Kasımoğlu, muhalefeti işaret ederek “Ben o köpeklere oy vermem, ateistlere vermem, kafirlere vermem. Dinsizlere vermem. Biz devletçiyiz. Devleti de savunuyoruz. Köpeklere oy vermeyiz. Onları destekleyen de onlar gibi kafirdirler. Bunlar Kuranı Kerim’e düşmandırlar. Dine düşmandırlar. Nerede ekonomi kötü. Erdoğan’a dokunsalar var ya kafalarını keseceğim. Biz cihada hazırız” diyen Kasımoğlu, dün de sosyal medyadan paylaşım yaparak herhangi bir terör örgütüne mensup olmadığını, söylediği sözlerin öfkeden dolayı gerçekleştiğini belirterek özür diledi. Kasımoğlu’nun emniyetteki işlemleri devam ediyor.
BAŞSAVCILIKTAN AÇIKLAMA
Batman Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Sosyal medya ve haber sitelerinde gündeme gelen ve bir sosyal medya mecrasında yayınlandığı tespit edilen video içeriğine ilişkin olarak Cumhuriyet Başsavcılığımızca derhal soruşturmaya başlanmıştır. Şüpheli tespit edilmiş olup, olaya ilişkin soruşturma Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından titizlikle ve tüm yönleriyle sürdürülmektedir" denildi.
KAYNAK: DHA
halktv.com.tr
Avukat Müjde Tozbey Erden "Konya'da tarikat üyesi 'baba' 13 yaşındaki çocuğuna yıllarca cinsel istismarda bulundu!"75 izlenme
'Neden #Hayır ?' sorusuna Dr.Ahmet Bey'den tane tane mükemmel yanıtlar !349 izlenme
Çorlu Tren Faciası’nda oğlunu kaybeden Mısra Öz isyan etti: Artık gerçek suçlular ceza alsın istiyoruz12 izlenme
Mansur Yavaş’tan Özhaseki’ye: Cesaretin varsa mal beyanını açıkla!83 izlenme
Kartalkaya davasında salon “Katil Halit” sesleriyle inledi! Bir sanık kürsüde baygınlık geçirdi16 izlenme
Emniyetten ‘Migros eylemi’ açıklaması38 izlenme
Aziz İhsan Aktaş paralar suyunu çekince mahkemeye koştu: "Mallarımı geri verin"8 izlenme
Ali Erbaş'ın kayınçosu hiç işe gitmeden Diyanet'ten emekli olmuş!16 izlenme
Bakan, bakanlığın arazisini şirketine tahsis etmiş!
CHP'den benzin ve motorinin litre fiyatlarını 6 lira düşürecek teklif! AKP ve MHP ne diyecek?
Bir CHP'li belediye daha hedefte: Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'e hapis istemi
Okullarda 'şükür' eğitimi: Ölüm nimet, hastalık güzel