AKP, İstanbul'da 40 binden fazla kısıtlı seçmenin oy kullandığını iddia etmişti. CHP'li Kaftancıoğlu da Yüksek Seçim Kurulu'nun kısıtlı seçmenlerle ilgili çizelgesini paylaştı.
Kaftancıoğlu, AKP'nin iddiasının doğru olmadığını ifade ederek, “Bir şeyler olmuş diyenlere; hiçbir şey olmadığının ve hiçbir saçma argümanları kalmadığının resmidir Saçmalıkta sınır tanımasalar da. Aşağıdaki çizelge birilerinin yüzünü kızartır mı acaba? Ve bu sonuçlar doğrultusunda Pazartesi günü YSK'nın itirazları reddedeceği açık ve nettir” dedi.
CHP Genel Merkez avukatı Çağlar Çağlayan da, YSK'nın incelemenin bittiğini ifade ederek, “YSK incelemesi bitti. Hükümlü, kısıtlı, ölü olup oy kullandığı tespit edilen 776 kişi bulundu. Sonuca etkili değil. Sandık kurulu oluşumu nedeniyle de YSK iptal kararı vermiyor. O sandıklarda usulsüzlük yapıldığı kanıtlanmalı. İtiraz reddedilmeli. #imamoğlu kazandı” diye yazdı.
İşte o çizelgeler:
Bakan Koca, corona tablosunu açıkladı: Hasta sayısı 359.784’e, can kaybı 9.727’ye yükseldi!58 izlenme
Prof. Dr. Saltık: Veriler saklanıyor, çok sayıda kanıt var. Artık mızrak çuvala sığmıyor!70 izlenme
Şantaj şebekesine operasyon! 2 gözaltı daha16 izlenme
Boğaziçili akademisyenler nöbetlerine devam ediyor: “Üniversiteler, baskıcı iktidarların güvenlikçi politikalarla sindirebileceği yerler değil”35 izlenme
CHP'li vekil, skandalı ortaya çıkardı! İhlalli geçene faiz 4 kat!36 izlenme
60 milyon kişiye ‘Cumhuriyet ikramiyesi’ önerisi36 izlenme
Faiz giderleri rekor tazeledi14 izlenme
‘Erdoğan ateşle oynuyor’276 izlenme
Kira-gıda-fatura kıskacındaki vatandaş isyan etti: "Dışardan gelenler bizden daha iyi yaşıyor!"
Yoksulluğun tek nedeni yolsuzluk!
‘Sağlık Bakanı’nın öne çıkması AKP’de üst katlardaki birilerini rahatsız etmiş’
AKP'den AKP'ye devredildi, 22 milyon lirayla başladı 33 milyon lirayla bitti, hizmete girmeden tadilata girdi!