AKP, İstanbul'da 40 binden fazla kısıtlı seçmenin oy kullandığını iddia etmişti. CHP'li Kaftancıoğlu da Yüksek Seçim Kurulu'nun kısıtlı seçmenlerle ilgili çizelgesini paylaştı.
Kaftancıoğlu, AKP'nin iddiasının doğru olmadığını ifade ederek, “Bir şeyler olmuş diyenlere; hiçbir şey olmadığının ve hiçbir saçma argümanları kalmadığının resmidir Saçmalıkta sınır tanımasalar da. Aşağıdaki çizelge birilerinin yüzünü kızartır mı acaba? Ve bu sonuçlar doğrultusunda Pazartesi günü YSK'nın itirazları reddedeceği açık ve nettir” dedi.
CHP Genel Merkez avukatı Çağlar Çağlayan da, YSK'nın incelemenin bittiğini ifade ederek, “YSK incelemesi bitti. Hükümlü, kısıtlı, ölü olup oy kullandığı tespit edilen 776 kişi bulundu. Sonuca etkili değil. Sandık kurulu oluşumu nedeniyle de YSK iptal kararı vermiyor. O sandıklarda usulsüzlük yapıldığı kanıtlanmalı. İtiraz reddedilmeli. #imamoğlu kazandı” diye yazdı.
İşte o çizelgeler:
Bir siyasi parti daha Ekrem İmamoğlu'na desteğini açıkladı100 izlenme
Yargıtay Berkin Elvan’ın ölümüne sebep olan polisin cezasını onadı! 12 yıl sonra cezaevine girecek17 izlenme
İktidarın gizli planı ifşa mı oldu? O banknotlar sosyal medyayı salladı!41 izlenme
CHP’li Veli Ağbaba’dan şok açıklama! “Suriyeliler şu anda Türk Silahlı Kuvvetleri’nde subay olarak görev yapıyorlar”33 izlenme
SGK ve TÜİK başkanı 40 emeklinin zammını aldı8 izlenme
Türk Tabipleri Birliği’nin sözleşmesi feshedildi!144 izlenme
Husumetli aileler hastaneyi birbirine kattı: İki aile arasında çıkan kavgada camlar ve kapılar kırıldı17 izlenme
AKP'li Esenler Belediyesi değerli arazileri ‘sermaye’ yaptı!87 izlenme
Şanlıurfa'da sular altında kalan tırın sürücüsü Emin Ergün'ün cansız bedeni bulundu
Mutlaka izlenmeli ! Londra'da yaşayan Türk'ün, dört dörtlük başkanlık sistemi yorumu !
Bayrampaşa'da yeni yönetimin ilk icraatı belli oldu: Hasan Mutlu'yu takipten çıktılar!
Erdoğan köşke doymuyor! "Bir Cumhurbaşkanlığı Köşkü daha yapacağız"