AKP, İstanbul'da 40 binden fazla kısıtlı seçmenin oy kullandığını iddia etmişti. CHP'li Kaftancıoğlu da Yüksek Seçim Kurulu'nun kısıtlı seçmenlerle ilgili çizelgesini paylaştı.
Kaftancıoğlu, AKP'nin iddiasının doğru olmadığını ifade ederek, “Bir şeyler olmuş diyenlere; hiçbir şey olmadığının ve hiçbir saçma argümanları kalmadığının resmidir Saçmalıkta sınır tanımasalar da. Aşağıdaki çizelge birilerinin yüzünü kızartır mı acaba? Ve bu sonuçlar doğrultusunda Pazartesi günü YSK'nın itirazları reddedeceği açık ve nettir” dedi.
CHP Genel Merkez avukatı Çağlar Çağlayan da, YSK'nın incelemenin bittiğini ifade ederek, “YSK incelemesi bitti. Hükümlü, kısıtlı, ölü olup oy kullandığı tespit edilen 776 kişi bulundu. Sonuca etkili değil. Sandık kurulu oluşumu nedeniyle de YSK iptal kararı vermiyor. O sandıklarda usulsüzlük yapıldığı kanıtlanmalı. İtiraz reddedilmeli. #imamoğlu kazandı” diye yazdı.
İşte o çizelgeler:
Düğünde çekilen halay pahalıya patladı!98 izlenme
İran'daki Ahlak polisi gibi: Otobüs durağında birbirlerini öpen gençlere neredeyse saldırıyordu!38 izlenme
AKP’den vekil olamadı ama müdürlük koltuğunu kaptı29 izlenme
‘La Kasa Da Para Yok’ paylaşımı yapan 26 yıllık bankacı işten çıkarıldı!47 izlenme
İğrenç görüntüler infial yaratmıştı: Çocuğunu taciz eden erkek yakalandı30 izlenme
Sinan Akçıl kazaya neden oldu, hızla olay yerinden kaçtı!46 izlenme
Spor Toto İslami İlimler Fakültesi’ne Diyanet’ten fetva!96 izlenme
CHP'li Tanal 2 yıl önce sel için bu uyarıyı yapmış, AKP'li isimler dalga geçmiş71 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 80.454 yeni vaka tespit edildi, 96.664 kişi sağlığına kavuşurken, 278 kişi hayatını kaybetti!
Pozuyla zaferin sembolü olan Eda Erdem'e çirkin tehdit!
İmamoğlu sorusu Bakan Tunç'u sinirlendirdi!
Üç fidanı mezarı başında anmaya 6 bin 300 lira para cezası!