CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Erdoğan’a “Bu ülkede bir kadının bile dilini koparamayacaksın!” diye seslendi.
İstanbul Çamlıca’da, cuma namaz sonrası konuşmalarından birini yapan Erdoğan, sanatçı Sezen Aksu’nun eski bir şarkısının sözleriyle ilgili tartışmalara katıldı. Erdoğan mihrapta yaptığı konuşmada şunları söyledi:
Hakaretlerin bini bir para. Bütün bunların karşısında dimdik duracak olanlar sizlersiniz. Hz. Adem efendimize kimsenin dili uzanamaz. O uzanan dilleri yer geldiğinde koparmak bizim görevimizdir. Havva validemize kimsenin dili uzanamaz. Onlara da had bildirmek bizim görevimizdir"
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Erdoğan’ın sözlerine tepki gösterdi. Kaftancıoğlu, “Sanat, sanatçı düşmanlığına gelinceye kadar düpedüz ve apaçık kadın düşmanlığı… Gerisi ve gerekçesi tamamen teferruat… Yetti artık! Bu ülkede bir kadının bile dilini koparamayacaksın! O çok kadınlar, tek adamların sesini kısmayı başaracak göreceksiniz” ifadelerine verdi.
halktv.com.tr
Motorine zam geldi18 izlenme
Emeklinin zam farkı 7 Ağustos'ta yatıyor: Kim ne kadar para alacak?33 izlenme
Kamuyu '100 milyon TL' zarara uğratan holding patronu '180 bin TL' ödeyerek kendisine "yılın iş insanı" ödülünü verdirtmiş!41 izlenme
Erdoğan’ın ziyareti için kaymakamın katılım emri verdiği ortaya çıktı27 izlenme
ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın verdiği 2 bin lira desteğe emeklilerden rekor başvuru22 izlenme
Ankara Güvenpark'ta polisten vatandaşlara müdahale 'Evet bildirisi dağıtabilirsin, #Hayır'ı dağıtamazsın !'1120 izlenme
Sağlık Bakanlığı açıladı: 6.918 yeni vaka tespit edilirken, 35 kişi hayatını kaybetti, 5.084 kişi sağlığına kavuştu!71 izlenme
Türk ve Rus boksörün maçında büyük kavga! Ring savaş alanına döndü, karşılaşma yarıda kesildi16 izlenme