ABD'de geçtiğimiz hafta jürinin altı suçtan beşinden suçlu bulduğu Hakan Atilla'nın davasında itirafçı olmayı kabul ederek davada tanık olan Reza Zarrab'ın Gana'dan yasadışı altın transferini fark eden Kahraman memur Teoman'ın görev yeri yine değişti.
Bölge Müdürü Hüseyin Şanverdi, Bölge Müdür Yardımcısı Teoman Coşkun Dudak, Bölge Müdür Yardımcısı Celalettin Altuk ve beraberindeki heyet Giresun Gümrük Müdürlüğü Hizmet Binası ve Sosyal Tesisler inşaatında incelemelerde bulundu.
2013 yılında İstanbul Atatürk Havalimanı'nda Gümrük Müfettişi olan Teoman Coşkun Dudak, aynı yılın haziran ayında İstanbul'dan Gaziantep'e tayin olmuştu. İstanbul Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'ndeki zorunlu çalışma süresini dolduran Dudak, 2013 yılı yer değiştirme döneminde eksik hizmetinin bulunduğu GAP Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'ne 28 Haziran 2013 tarihli onayla atandı. Buradaki görevinden sonra Dudak, şimdi de Karadeniz'e tayin oldu. Teoman Dudak artık Karadeniz Gümrük Bölge Müdürlüğü'nde müdür yardımcısı olarak görev yapıyor.
Bölge Müdürü Hüseyin Şanverdi, Bölge Müdür Yardımcısı Teoman Coşkun Dudak, Bölge Müdür Yardımcısı Celalettin Altuk ve beraberindeki heyet Giresun Gümrük Müdürlüğü Hizmet Binası ve Sosyal Tesisler inşaatında incelemelerde bulundu.
4 Ocak 2013'te Gana'dan Atatürk Havalimanı'na inen uçağa ait belgelerin sahte olduğunu tespit eden Dudak sayesinde uçakta 1 buçuk ton külçe altın olduğu ortaya çıkmıştı. Uçaktaki teslim edilen belgelerde mineral sample (örnek doğal taş) olarak beyan edilmişti. Dudak'ın talimatı üzerine uçağın kargosunu inceleyen görevliler, 50 kiloluk 30 ayrı paket paketler içinde toplam 1 buçuk ton külçe altın buldu. Zarrab'dan sonra şirketin yönetimine gelen Emin Hayyam adına düzenlenen belgenin kısa sürede sahte olduğu ortaya çıktı. Uçak mühürlenerek Dudak gözetiminde hemen tutanak düzenlendi. 04 Ocak 2013 tarihli 1569 kayıt sayısıyla düzenlenen tutanak sayesinde o dönem Reza Zarrab'ın yıllarca yönetim kurulu başkanlığı görevini yaptığı Duru Döviz Kıymetli Madenler A.Ş.'ye tam 57 milyon TL ceza kesildi ve bu para devletin kasasına girmişti.
http://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/kahramanmemurteomaningorevyeridegisti2162815/
Vatandaşın cebini faturalar yakacak!66 izlenme
Akşener’den ‘Dindar anayasa’ isteyen İsmail Kahraman’a tepki: Ailesinin yarısı FETÖ’den kaçak38 izlenme
Ayşe Ateş'in de ismini verdiği Olcay Kılavuz hakkındaki dosyaya girsin talebi reddedildi22 izlenme
Ses analiz uzmanı açıkladı: Sezgin Baran Korkmaz ve Veyis Ateş arasındaki görüşme montaj mı?78 izlenme
KÖİ raporlarına milyarlık sansür!38 izlenme
İkinci Aktaş bulundu mu, sıradaki isim Vahap Seçer mi?26 izlenme
Ünlü ekonomistten Erdoğan'a: "Burası Sudan değil, paşa paşa ilk seçimde kaybedecek ve emekliye ayrılacak"51 izlenme
TÜGVA temsilcisi Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne daire başkanı yapıldı!36 izlenme
Falyalı cinayeti soruşturmasına Sedat Peker'in de adı girdi
CHP'nin dergisi Millet'te çarpıcı 'Türkiye'nin Kayıp Paraları' haberi!
Acun Ilıcalı’nın yakın çalışma arkadaşı Esat Yontunç hakkında yakalama kararı çıkarıldı
İşte İBB’den kiralanıp AKP’ye tahsis edilen araçların kabarık listesi!