İstanbul Sultangazi Belediyesi'ne bağlı Destek Hizmetleri Müdürlüğü, 23 Aralık 2022 tarihinde 'Araç Kiralama Hizmet Alımı' adı altında ihaleye çıktı.
4 Ocak tarihinde açıklanan sonuç ilanına göre, 2 Ocak ile 14 Şubat tarihleri arasını kapsayan araç kiralama hizmeti için belediye ile şirket arasında 6 milyon 783 bin TL'lik anlaşma imzalandı.
AKP'ye yakınlığıyla ve sürekli kamu ihalelerini almasıyla gündeme gelen Akmercan Turizm Taşımacılık Şirketi'nin bu zamana kadar aldığı kamu ihalelerinin toplamı 3 milyar TL'yi aştı.
SERVİS TAŞIMACILIĞINDAN, MİLYONLUK İHALELERE
1991 yılında servis taşımacılığı ile iş hayatına başlayan şirket, 1994 yılında çevre temizliği ve katı atık alanında faaliyet göstermeye başladı. 1999 yılında inşaat sektörüne de giren şirket 2006 yılında Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından yapılan Adıyaman Merkez ile Besni, Kahta ve Gölbaşı şehirlerinden oluşan doğalgaz dağıtım bölgesi lisansı ihalesini ve Sakarya'nın; Geyve, Alifuatpaşa ve Pamukova ilçelerinde doğalgaz dağıtımı işini de aldı.
AKP REFERANSLI
Şirketin web sitesinde referans olarak gösterdiği kamu kurumları arasında Cumhurbaşkanlığı, AKP, Anayasa Mahkemesi Başkanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Gelir İdaresi Başkanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, İstanbul Valiliği, Kızılay, Kamu Hastaneleri Birliği ve Yargıtay da bulunuyor.
Daha önce Akmercan Şirketi'nin AFAD haritalarına göre, deprem toplanma alanı olarak bilinen, yaklaşık 10 bin metrekarelik afet ve acil durum toplanma alanının yaklaşık 2 bin metrekaresini yıllarca işgal ettiği de ortaya çıkmıştı.
KRT
Ümit Özdağ demir parmaklıklar arkasından seslendi: 'Beni rehin aldıran kişi' diyerek açıkladı19 izlenme
Papua Yeni Gine Kinası'nın TL'den 8 kat değerli olduğunu gören vatandaş bakın nasıl tepki gösterdi!25 izlenme
Yaşar Okuyan ve Cemal Enginyurt canlı yayında birbirine girdi! 'Sen kimsin' lafı ortamı gerdi, Enginyurt masayı yumrukladı!128 izlenme
CHP'den teğmen açıklaması: 'TSK'ya yeni bir operasyon'23 izlenme
AKP'li eski vekilden, Erdoğan'a Kanal İstanbul tepkisi! "Rant projesi"114 izlenme
Ev sahibi tarafından evden çıkartılan kadın ve oğlu parka yerleşti44 izlenme
İran’dan gaz akışı sembolik düzeyde, elektrik kesintileri başlıyor!42 izlenme
‘Askeri fabrikayı yandaşa mı satacaksınız?’205 izlenme
Yetişen yeni nesil herşeyin farkında "Türkiye bitmiş, bizim geleceğimiz yok!"
CHP'den AKP'ye flaş 'adaylık' cevabı! "O cesaret olmadığı için karşısına çıkamıyor"
Karadeniz'deki doğalgazı Taner Yıldız'ın 8 yıl önce açıkladığı ortaya çıktı!
Ömer Öcalan dün İmralı’ya götürüldü, 43 ay sonra ilk görüşme gerçekleşti