Home
08 Mayıs 2020 ( 72 izlenme )
Reklamlar

‘Kan stokları bitme seviyesine geldi’


Corona virüsü salgını nedeniyle Türk Kızılayı Ege Bölgesi'nin kan stoklarında ciddi bir düşüş yaşanması üzerine kampanya başlatıldı. Bornova ilçesinde, yaklaşık 150 kişilik grup kan bağışında bulundu.




Türk Kızılayı Ege Bölge Kan Merkezi, corona virüsü (covid19) salgını nedeniyle kan stoklarında ciddi bir düşüş yaşanması üzerine kampanya başlattı.

Kampanya kapsamında, Bornova Meydanı’na çadır kuruldu. Türk Kızılay’ı İzmir Şube Başkanı Kerem Baykalmış öncülüğünde başlayan kampanyada yaklaşık 150 kişi kan bağışında bulundu.

Türk Kızılayı İzmir Şube Başkanı Kerem Baykalmış, “Ülkemizde ciddi manada takip ettiğimiz koronavirüs dolayısıyla azalan kan stoklarımızla ilgili sizlerle bir araya gelmiş durumdayız. İzmir’de kan stoklarımız maalesef tükendi, bu vesileyle gerek vatandaşlarımızla gerekse de hasta yakınlarımız aracılıyla kan ihtiyacı olan insanlarımızın kan ihtiyaçlarını çözmek için çağrılarda bulunduk” dedi.

“KAN STOKLARI BİTME SEVİYESİNDE”

Öte yandan, İzmir Kan Merkezi Müdürü Burak Yurdakul, kan merkezlerindeki stokların bitme seviyesine geldiğini vurguladı. Yurdakul, “Tüm medya aracılığıyla bir duyuruya çıktık. Buraya gelen tüm vakıf ve derneklere teşekkür ederiz” diye konuştu. DHA

https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/kanstoklaribitmeseviyesinegeldi5800653/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP'li belediyenin spor salonunda 'haremlik selamlık' tribün Esenyurt’ta Fas uyruklu kaçaklar ile Türk vatandaşlarıı arasında kavga! “Elin Faslısı gelmiş Türklere kafa tutuyor. Kimse de bir şey demiyor!" THY satılıyor mu? Resmi açıklama geldi Şeriatçı avukat kadınları değnek ve kırbaç cezasıyla tehdit etti! Kadınlardan tepki yağıyor