Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, temmuz ayına ilişkin kurulankapanan şirket istatistiklerini açıkladı.
Buna göre, temmuzda kurulan şirket sayısı bir önceki aya göre yüzde 57 artarak 4 bin 584'ten 7 bin 197'ye yükseldi. Bu dönemde kapanan şirket sayısı da yüzde 56.07 arttı ve bin 119 oldu. Haziran ayında kapanan şirket sayısı 717 idi.
Temmuz'da geçen yılın aynı ayına göre ise kurulan şirket sayısı yüzde 5.88, kapanan şirket sayısı ise yüzde 22.7 arttı.
Kurulan şirket sayısı ocaktemmuz döneminde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 11.9 azalarak 47 bin 173, kapanan şirket sayısı yüzde 4.79 artarak 6 bin 632 oldu.
https://www.birgun.net/haber/kapanansirketsayisiyuzde56artti265936
İYİ Partili Aytuğ Çıray'dan flaş iddia! "Albayrak ve Ağbal yumruklaştı"69 izlenme
Meczup yine sahneye çıktı: Vatandaşı "vatan haini" ilan etti, polise şikâyet etti44 izlenme
Görüntüleri çeken kişi gözaltına alındı!280 izlenme
Merkez Bankası’ndan 6 ayda 59 milyar dolarlık örtülü satış!50 izlenme
Türkiye’deki asgari ücret Sırbistan ve Karadağ’ın bile gerisine düştü!42 izlenme
Bu fotoğrafı sokaktaki vatandaş çektirse başına neler gelirdi?144 izlenme
Fatih Altaylı tutuklandı28 izlenme
Tuzla Tersaneler Bölgesi'nde bir geminin devrilmesiyle bir işçinin hayatını kaybettiği kazaya ait görüntüler ortaya çıktı29 izlenme