Karayolları Genel Müdürlüğü, yola astığı tabelalarla sürücüleri yüksek ücretli olan Kuzey Marmara Otoyolu’na yönlendiriyor.
Tekirdağ’dan İstanbul yönüne giderken yüksek ücretli Kuzey Marmara Otoyolu'nu gösteren tabelalarda İstanbul yazarken, düşük ücretli O3 otoyolu'nu gösteren tabelalarda yazmıyor.
Tekirdağ’dan İstanbul yönüne gitmek için O3 Otoyolu ve Kuzey Marmara Otoyolu seçenekleri kullanılabiliyor.
Yüksek ücretli olan olan Kuzey Marmara Otoyolu’nu gösteren tabelalarda İstanbul yazarken, düşük ücretli olan TEM Otoyolu’na bağlantı tabelasında sadece Silivri ve Selimiye yazıyor.
TEM Otoyolu’nun da İstanbul’a ulaşmak için kullanılabileceğini belirten tabela ise, yol ayrımının olduğu kavşakta küçük bir şekilde yer alıyor.
Yapılan bu kurnazlığı ise bir sosyal medya kullanıcısının yüklediği video gözler önüne serdi.
Videoyu çeken kişi, çekilen bu görüntünün ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanı’nın danışmanı Melih Özyardımcı’nın kendisine ulaştığını ve İstanbul tabelasının yolun tam ayrıldığı kavşakta yer aldığını söylediğini belirtti.
Filistin yardım paralarıyla lüks araçlar alan sosyal medya fenomeni yargılanıyor14 izlenme
CHP'li vekilden flaş iddia: AKP, Hazine’ye ait arazileri belediyelere mi devrediyor?85 izlenme
Doktor olmadığı için birçok kamu hastanesi randevu veremiyor: Yoksul hastayı özele mahkum ettiler!31 izlenme
Aktroller fena tökezledi! Ekrem İmamoğlu’nun mitingini Yıldırım’ın sandılar!173 izlenme
CHP'li üye yandaşa arazi kıyağını böyle ortaya çıkardı! "Tahsis değil, peşkeş!"85 izlenme
Güne düşüşle başlayan altın bin liranın altına düştü!20 izlenme
Mansur Yavaş’tan dikkat çeken sandık güvenliği açıklaması!185 izlenme
'Her iki MHP'liden biri ittifaka karşı'224 izlenme
Dilan ve Engin Polat İlk Kez Hakim Karşısında: 'Eşime güvendim' diyerek anlattı, hakimden 'reklam yapma' uyarısı geldi
Şili Devlet Başkanı işe bisikletle gidip geliyor! Ülkenin itibarını hiç mi düşünmüyor musun?
Ekrem İmamoğlu'nun ikinci ifadesi ortaya çıktı
Seçim bitti arsa satışına devam