Karayolları Genel Müdürlüğü, yola astığı tabelalarla sürücüleri yüksek ücretli olan Kuzey Marmara Otoyolu’na yönlendiriyor.
Tekirdağ’dan İstanbul yönüne giderken yüksek ücretli Kuzey Marmara Otoyolu'nu gösteren tabelalarda İstanbul yazarken, düşük ücretli O3 otoyolu'nu gösteren tabelalarda yazmıyor.
Tekirdağ’dan İstanbul yönüne gitmek için O3 Otoyolu ve Kuzey Marmara Otoyolu seçenekleri kullanılabiliyor.
Yüksek ücretli olan olan Kuzey Marmara Otoyolu’nu gösteren tabelalarda İstanbul yazarken, düşük ücretli olan TEM Otoyolu’na bağlantı tabelasında sadece Silivri ve Selimiye yazıyor.
TEM Otoyolu’nun da İstanbul’a ulaşmak için kullanılabileceğini belirten tabela ise, yol ayrımının olduğu kavşakta küçük bir şekilde yer alıyor.
Yapılan bu kurnazlığı ise bir sosyal medya kullanıcısının yüklediği video gözler önüne serdi.
Videoyu çeken kişi, çekilen bu görüntünün ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanı’nın danışmanı Melih Özyardımcı’nın kendisine ulaştığını ve İstanbul tabelasının yolun tam ayrıldığı kavşakta yer aldığını söylediğini belirtti.
Milli Piyango çekilişinde bir skandal görüntü daha ortaya çıktı !304 izlenme
Gurbetçilerin Türkiye tatili nasıl geçer: "Öncelikle bir döviz bürosuna gider, ekonomimize katkı sağlarız. Sokak röportajcısı ararız, Almanya'yı kötülememiz lazım değil mi"44 izlenme
Ekonomik sorunlar yaşayan 29 yaşındaki esnaf intihar etti...50 izlenme
İletişim Başkanlığı, Saray'la itibardan tasarruf etmeme yarışında: 10 ayın her gününe 14 milyon 480 bin liralık harcama24 izlenme
Bahçeli'yi utandıracak görüntüler, tabi utanırsa ! 'AKP silah kaçakçılarının aparatı haline gelmiştir !'518 izlenme
Türkiye ekonomisinde dümen kırıldı, şirketler battı!38 izlenme
O masada olmayan yeğen de 'pastadan' payını aldı: Karayollarının 1.5 milyarlık ihalesi Reşitoğlu'na gitti29 izlenme
Bize uygulanan düşman hukuku23 izlenme