Anasayfa1
17 Nisan 2021 ( 58 izlenme )
Reklamlar

Kastamonu polisi '128 milyar dolar nerede?' diyen davulcunun peşine düştü!


Kastamonu polisi, CHP'nin iktidara yönelttiği '128 milyar dolar nerede?' sorusunu soran ramazan davulcusunun peşine düşmesi gündeme bomba gibi düştü.



CHP'nin ülkenin birçok noktasında astığı ancak "Cumhurbaşkanına hakaret" gerekçesiyle toplanan "128 milyar dolar nerede?" yazılı afişe müdahaleler sürerken; Kastamonu'nda bir Ramazan davulcusunun manisi gündem oldu. 

CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin'in sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerde bir Ramazan davulcusunun hazırladığı mani ile '128 milyar dolar nerede?' sorusunu sorduğu görüldü.

Bilgin, bugün bir kullanıcının paylaşımını kendi hesabından paylaşarak, polisin söz konusu davulcuyu aradığını duyurdu. 

Emre Tiftik isimli yurttaş, sosyal medya hesabından şunları söyledi:

"Biraz önce emniyetten geldiler. Videodaki davulu benim çaldığımı benzediğimi iddia ederek hakkımda sokağa çıkma kısıtlamasına uymamak ve gürültüden dolayı idari işlem başlatıldığını söylediler. Davulcu ben değilim 128 Milyar dolar da davulun içinde değil. Peki nerede?"

Bu paylaşımı alıntılayan Hikmet Erbilgin ise; "Ülkeyi getirdikleri hale bak gencecik çocukların peşine düşmüşler. Adalete ekmek su kadar ihtiyacımız var. #128MilyarDolarNerede" dedi.

 

292091609x354.jpg

https://www.yurtgazetesi.com.tr/guncel/kastamonupolisi128milyardolarneredediyendavulcununpesinedustuh179239.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Trump yanlıları, Kongre binasına kapı ve camları kırarak böyle girdi! Şırnak'tan acı haber Ziraat Bankası yönetim kurulu üyelerinin aylık net maaşı ortaya çıktı! Skandal RTÜK iddiası: 1 ay boyunca yeme-içme sahneleri yasaklandı!