Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde Rektörlük tarafından 31 Aralık 2019 tarihinde açılan öğretim görevlisi ilanında Göksun Meslek Yüksekokulu “Finans Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü, Bankacılık ve Sigortacılık Programı” için aranan şartlar dikkat çekti. Başvuru yapacak adaylarda, ‘Kripto para sistemleri üzerinde çalışma yapmış olmak, İşletme Ana Bilim Dalı Muhasebe ve Finansman alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak, en az 4 yıl bankacılık deneyimi olmak' şartı konuldu.

Orhan Ercan
Şartları sağlayan tek kişi ise Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Göksun Meslek Yükseokulu Müdürü Orhan Ercan'ın kayınbiraderi, Türkiye Gençlik Vakfı Kahramanmaraş İl Temsilcisi Furkan Seyithanoğlu oldu. Seyithanoğlu, İşletme Ana Bilim Dalı Muhasebe ve Finans bölümünde yüksek lisans yaptı. 2015 yılında özel bir finans kuruluşunda çalışmaya başladı.

Furkan Seyithanoğlu
İLAN ŞARTLARI BİREBİR
Seyithanoğlu'nun yüksek lisans tez çalışması ise yine şartlarla birebir örtüşen, günümüz de popüler olan blockchain teknolojisi ve bitcoin. Seyithanoğlu'nun fakülteye kabul belgesinde lisans mezuniyet notu 67 olarak belirtildi.
Yabancı dil puanı ise 70. Üniversite tarafından kendisine verilen giriş notunun 95 olmasıyla başarı notu da 78'e yükselen Seyithanoğlu, eniştesinin müdür olduğu yüksekokulda öğretim görevlisi olarak ders vermeye başladı. Enişte Doç. Dr. Orhan Ercan 13 Aralık 2018'de Göksun Meslek Yüksekokulu'na müdür olarak atanmıştı.

‘Avradın boğazından çeyrekleri aldım, Erdoğan’ı hapiste görmeye gittim’ diyen vatandaş ‘Artık yeter! Kılıçdaroğlu’na oy vereceğim’38 izlenme
Metropoll Araştırma: AKP'nin oy kaybı kesin257 izlenme
AKP zihniyetinin 'Tecavüzün cezası ne olmalıdır ?' sorusuna verdiği cevaplar !8728 izlenme
AKP iktidarının vergi krallığı6 izlenme
Vatandaşın Türk Lirası ve ekonomi hakkında söyledikleri sosyal medyada viral oldu: "Bizim en büyük paramız 200 TL diyoruz, en büyük paramızla bir kilo et alamıyoruz"38 izlenme
ABB'den Işıkhan'a ipotekli tuvalet yanıtı15 izlenme
Bir 'adrese teslim ilan' iddiası daha: Öğretim görevlisinin eşi kadroyu kaptı!37 izlenme
Rap dünyasını sallayan ölüm! Rapçi Selim Muran hayatını kaybetti25 izlenme
Muharrem İnce Le Monde’un birinci sayfasında: Erdoğan’ı terleten siyasetçi!
Yargıtay'dan karar: Dedikodu boşanma nedeni sayılıyor
'AKP işin içinden nasıl çıkacağını bilemiyor'
Bursalı vatandaşlar ÖSO bayrağına geçit vermedi, bir genç böyle tepki gösterdi: "Ben 2 ay sonra askerim. Bunları korumak istemiyorum kardeşim"