Home
23 Ekim 2019 ( 101 izlenme )
Reklamlar

Kaymakamlar yine kaymak gibi!


Saray'a alınacak araçlar konuşulmaya devam ederken, bir tartışma yaratacak haber de kaymakam araçlarından geldi.



Vatandaşların kriz ve zamlarla boğuştuğu bir dönemde, Meclis'e sunulan 2020 bütçesinde, Cumhurbaşkanlığı’na önümüzdeki yıl 2’si güvenlik önlemli olmak üzere, 22 adet binek otomobil, 4 adet de panel tipi araç alınacağı ortaya çıkmıştı.

Saray'a alınacak araçlar konuşulmaya devam ederken, bir tartışma yaratacak haber de kaymakam araçlarından geldi.

Anka'da yer alan habere göre, İstanbul’da görevli kaymakamların kullanması için 40 makam aracı kiralandı. Araçların bedeli ise dudak uçuklattı.

İhaleyi alan şirkete, 5 milyon 595 bin 264 TL tutarında ödemenin yapılacağı belirtildi.

İşte o belge:

https://odatv.com/kaymakamlaryinekaymakgibi23101941.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Melih Gökçek fena faka bastı: "CHP'li sigara kaçakçısı" diye paylaştığı kişiyi belediyeye kendisi aldırmış! AKP'nin skandal yasa önergesine karşı, kadınlar Kadıköy'de sel olup aktı ! Bakan Koca açıkladı: 8.151 yeni vaka tespit edildi ve 59 kişi hayatını kaybetti, 4.946 kişi de sağlığına kavuştu! Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'in sahibi olduğu Beyaz TV'de Sedat Peker'in doğum gününün kutlandığı ortaya çıktı!