İstanbul'da trafik kazasında bir kişiyi öldüren, 4 kişiyi yaralayan ve Mısır’a kaçan 16 yaşındaki ehliyetsiz sürücü T.C. ile annesi yazar Eylem Tok hakkında yakalama kararı çıkarılırken, Tok'tan yeni açıklama geldi.
Star Ana Haber'e açıklamalarda bulunan Eylem Tok, oğlunu kaçırmadığını öne sürdü. "Aynı şeyi bugün olsa yine yapacağını" söyleyen Eylem Tok, oğlunun 'pırıl pırıl bir çocuk' olduğunu iddia etti.
Eylem Tok, "Bu bir kaza, kaçırmak falan yok. 17 yaşındaki pırıl pırıl bir çocuk var, ben bir anneyim. Bugün olsa yine yaparım, yaralıları bilmiyorum, kim olduklarını bilmiyorum. Onu ben korumak zorundayım. Ben gittiğimde de zaten hiçbir zaman tam anlamında varmadım. Gittiğimde çocuklar vardı, çocukları aldım. Oldukları siteye götürdüm. Herhangi bir şekilde kaçacağım bir şey yok. Ben diyorum ki ortada sıcak bir konu var, aileler yanıyor büyük bir ateş var. Biraz hafiflesin yani kana kan olmasın" dedi.
Eylem Tok, "Ne zaman dönmeyi düşünüyorsunuz Türkiye'ye oğlunuzla beraber?" sorusuna ise "Ben her an dönebilirim, şu anda da dönebilirim. Sadece ben çocuğumun güvende olmasını ve adil bir şekilde yargılanmasını istiyorum. Ülke bana desin ki 'kana kan yok, çocuğa karşı bir şey yapmayacağız. Adalet yerini bulacak" yanıtını verdi.
Tok, "Çıkma sebebiniz nedir Mısır’a?" sorusuna ise, "Asla ve asla çıkarken bir ölü olduğunu bilmiyordum, bilsem çıkar mıyım?" ifadelerini kullandı.
KRT
AKP’liler FETÖ’nün ‘Teksas İmamı’nın davetine katılmış!217 izlenme
Sedat Peker Gündeme Getirmişti: Paramount Otel'e 26 Bin Metrekare Genişleme İzni31 izlenme
CHP’li vekillerden Erdoğan’a: Bunlar baraj değil gölet!290 izlenme
TRT 19 yılda 410 milyarı kime harcadı27 izlenme
Tanrıkulu'ndan 128 milyar doların ardından 159 ton altın sorusu!89 izlenme
İstanbul konut fiyatlarında Barcelona’yı solladı20 izlenme
Türkiye'nin Nabzı anketinde Erdoğan’a şok! Bir ayda büyük düşüş!48 izlenme
Diyanet'ten, Bodrum'un en gözde koyuna 100 milyonluk Külliye!64 izlenme
Meclis vekillere çalışmaya devam ediyor: TBMM'de gece yarısı yapılan değişiklikle Milletvekili araçlarına trafikte geçiş üstünlüğü hakkı tanındı!
Emekli müftüden Erdoğan'ı çok kızdıracak açıklama! "Kötü gidişat nedeniyle dini kalkan olarak kullanıyor."
Gaziantep Üniversitesi'nde ‘Pes’ dedirten adrese teslim kadro!
Fakıbaba'nın istifasına AKP'den ilk tepki