Atakum ilçe binası önünde toplanan yaklaşık 4 bin kişiye konuşma yapan Kılıçdaroğlu, ülkeye adaleti getireceğini ve istihdam yaratmak için çalışacağını söyledi.
“UÇAKLARI SATACAĞIM”
Partiye katılan 2 bin kişini rozet takma töreninde konuşan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:
* Sizlere hizmet edeceğim. Siyaset zenginleşme aracı değildir. Siyaset cep doldurma işi değildir. Siyaset halka hizmettir. Halka hizmettir. Bu güzel ülkeye huzuru ve bereketi getireceğim. Kavgayı bitireceğim. Herkes evinde huzur içinde yaşacak. Çok sorunlarımız var biliyorum.
* Büyük sorunlar var biliyorum kasada para kalmadı biliyorum. Ama unutmayın ben maliyeciyim. Tam 27.5 yılımı devlete verdim.
* Vergi nasıl toplanır bütçe nasıl yapılır, para nasıl harcanır, tasarruf nasıl yapılır, israf nasıl önlenir bunların hepsini biliyorum. 13 tane uçak mı var? Satacağım onları. Lüks arabalar mı var? Satacağım onları.
* Bir kişi 3 yerden değil 5 yerden değil 11 yerden aylık alıyorsa bitireceğim bunların tamamını. Bu güzel ülkeye adaleti getireceğim.
* Adaletin olmadığı yerde evlerde huzur yoktur. Adaletin olmadığı yerlerde fiyatları alabildiğine gider, birilerinin sarayında lüks vardır. Hiç endişeniz olmasın.
“BİR İMZA İLE İHYA EDECEĞİM”
Kaldırılan İstanbul Sözleşmesine de değinen Kılıçdaroğlu, “Kadına kim şiddet uyguluyorsa karşısında bu kardeşinizi bulacak. İstanbul Sözleşmesi bir imza ile kaldırdılar bir imza ile ihya edeceğim” diye konuştu.

Aydın’da kız öğrenci yurdunda asansöre sıkışan bir öğrenci hayatını kaybetti66 izlenme
Terör örgütü PKK'nın lideri Abdullah Öcalan'a çağrı yapan Bahçeli, Öcalan'ı asması için Erdoğan'a ip fırlattığını unuttu!45 izlenme
Kılıçdaroğlu 'tereddütsüz destek' dedi, CHP’li İlhan Kesici 'hayır' oyu vereceğini açıkladı23 izlenme
Bursa'da yapılacak santrale evet diyen başkan bakın kim çıktı?376 izlenme
Kamuda zararın lideri BOTAŞ22 izlenme
Türkiye'de eğitimin son fotoğrafı!230 izlenme
Hibe maskede rant çarkı! Koruyucu özellikli maskeler yurt dışına, koruyuculuğu olmayanlar DMO’ya!55 izlenme
Ayhan Bora Kaplan’a ikinci kez tutuklama kararı!72 izlenme
AB’den İstanbul’da yeniden seçim tepkisi!
Özel'den Erdoğan'a teğmenler yanıtı: "O kılıçtan vatan-millet düşmanları ürkecek"
Türkiye’de böyle patronlar da var! İstanbul'daki bir firmanın çalışanları için çıkardığı yemekler sosyal medyada gündem oldu
Hürriyet o yalanı nasıl manşetine taşıdı? Faruk Bildirici canlı yayında anlattı