Rekötörü olduğu Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nin 4 fakültesine kendisini dekan olarak atayan Nihat Hatipoğlu, ”Sıfırdan kuruldu. 8 fakültesi var. Bu fakültelere öğrenci almak ve resmî işlemleri yürütmek için Dekan atamak zorundayız. Dekanlık için de profesör şartı gerekiyor” diye kendini savundu.
“RAMAZAN GELİYOR. ALGI LAZIM”
Görevlendirmelerden herhangi bir ücret almadığını ”Bu görevlendirmelerden dolayı ne bana ne de dekanlıklara vekalet görevi verilen hocalarımıza herhangi bir maaş, ücret veya başka bir ödeme yapılmamıştır” ifadeleri ile dile getiren Hatipoğlu, ”Bütün akademi dünyası bunu bilir. Bütün bunlar biliniyor olmasına rağmen koca koca insanların sanki gayri kanuni bir şey varmış gibi sabahtan bu yana saygısızca yazılarla tepinip durmalarının sebebini anlamakta zorlanıyorum. Bu vekaletler bize ekstra yük ve sorumluluk getirmiştir. Bir kuruş ücret veya maaş ödenmemiştir! Anlamadığınız bu işin neresinde. Tabi Ramazan geliyor. İllaki algı lazım” diye konuştu.
https://tele1.com.tr/kendinidortfakulteyedekanatayanhatipogluramazangeliyoralgilazim345660/
Dokuz bin yıllık gölde bir damla su kalmadı!67 izlenme
İmamoğlu’ndan Soylu’ya çok sert ‘özel teftiş’ yanıtı!51 izlenme
Kim Türk parasını bu kadar değersizleştirdi? Bir zamanlar Türkiye'nin köyü gibi olan ülkelerin parası bile TL'den değerli44 izlenme
Afganistan’da son durum: ABD ve Almanya askerleri çatıştı, Taliban’dan ‘kırmızı çizgi’ uyarısı88 izlenme
İBB, durdurulan yardım kampanyası ve bloke edilen hesaplar için dava açtı!343 izlenme
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun: Egemenlik saraydan alındı ULUSA VERİLDİ34 izlenme
Kayyum kararı faiz tahminlerini değiştirdi16 izlenme
Yüzlerce şubesi bulunan market zincirinin şarküteri reyonunda cirit atan fareler kamerada!64 izlenme