Adana'da bir yurttaş, dün sabah saatlerinde TarsusAdana istikametindeki Çukobirlik tesislerinin önünde kendini yakmak istedi.
Cumhuriyet'ten Sinem Nazlı Demir'in haberine göre 'İşsizim, açım. Dayanacak gücüm kalmadı' dediği iddia edilen yurttaşı, çevrede geniş güvenlik önlemi alan emniyet mensupları sakinleştirmeye çalıştı.
İkna çabaları sonrası karakola ifade vermeye götürülen yurttaş, serbest bırakıldıktan sonra, işlek bir yola kendisini atarak intihar etti ve olay yerinde yaşamını yitirdi.
Çukobirlik fabrikasında çalışan ve işe gittiği sırada olaya şahit olan Y.A., polisin yurttaşı uzun çabalar sonucu ikna ettiğini ve karakol çıkışında yanında ağabeyinin de olduğu halde intihar ettiğini belirtti.
Gerçek Gündem
Yeni Akit yazarı Boğaziçili öğretim üyelerini FETÖ’nün kumpaslarıyla tehdit etti!51 izlenme
İran’a saldırı Cengiz’e kazandırdı20 izlenme
MÜSİAD’da FETÖ depremi! Hepsi istifa etti!121 izlenme
Özgür Demirtaş'tan Merkez Bankası'ndaki değişikliğe flaş yorum: "Borsacılar özellikle okusun" diyerek açıkladı40 izlenme
Prof. Dr. Şenol: 'Ankara, Vuhan oldu' durumu yavaş yavaş diğer illerde de olacak95 izlenme
Halil falyalı'nın yeni görünütleri ortaya çıktı!86 izlenme
Orman yangınlarının söndürülememesinin sebebi Bekir Pakdemirli'nin 2019'da geçiştirdiği soru mu?78 izlenme
İsmini Vermeyen Türk Banka Yöneticisi TL'deki Değer Kaybıyla İlgili Çok Konuşulacak Bir Yorumda Bulundu: "Kasıtlı!"33 izlenme