Anasayfa1
24 Ağustos 2020 ( 138 izlenme )
Reklamlar

Kentten art arda üzücü haberler geldi! Corona iki can daha aldı!


Kastamonu’da corona virüsü nedeni ile kaldırıldıkları hastanelerde tedavi altına alınan 2 kişi kurtarılamayarak hayatını kaybetti.




Edinilen bilgiye göre, Çatalzeytin'de karantina altındayken rahatsızlanarak Kastamonu'da Eğitim ve Araştırma Hastanesi corona virüsü servisine kaldırılan Firdes Özcan, burada yoğun bakım servisine alındı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Firdes Özcan hayatını kaybetti.

Corona virüsü servisine kaldırılan Firdes Özcan, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Foto: İHA

BİR KİŞİ DAHA HAYATINI KAYBETTİ

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinde corona virüsü tedavisi gören Ahmet Tekelioğlu da hayatını kaybetti. Rahatsızlanması sonucu Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine müracaat eden Ahmet Tekelioğlu, durumunun ağırlaşması üzerine yoğun bakım servisine alındı.

Corona virüsü tedavisi gören Ahmet Tekelioğlu da hayatını kaybetti. Foto: İHA

Tekelioğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. İHA

https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/kenttenartardauzucuhaberlergeldicoronaikicandahaaldi6002754/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

'Asgari ücret açlık sınırının altında kalacak': SKG Uzmanı İsa Karakaş 2026 işsizlik maaşını açıkladı Boykot paylaşımı nedeniyle gözaltına alınmıştı: Cem Yiğit Üzümoğlu'na bir kötü haber daha Bakan Kurum “hayat normale dönüyor” dedi, ‘kuyruklu’ yanıt geldi Bebek katillerinin yeni konuşmaları ortaya çıktı: Kahkahalarla 'ölecek' demişler!