CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da ‘Önce Türkiye Buluşması’na katıldı.
“GELDİĞİMİZ NOKTA BENİ KAYGILANDIRIYOR”
Etkinlikte konuşma yapan Kılıçdaroğlu, “Hepimizin kaygısı aynı. Önce Türkiye… Bu ülkede hepimiz huzur içinde yaşamak istiyoruz ama bugün geldiğimiz nokta beni kaygılandırıyor” dedi.
“Bizim iki kırmızı çizgimiz var. Bayrağımız ve vatanımız” diyen Kılıçdaroğlu, “Her türlü eleştiri olabilir, beğenmeyebilirler başımın üstüne. Ama bayrak ve vatan bizim kırmızı çizgimizdir” ifadelerini kullandı.
“O yoksul cumhuriyet, hiçbir zaman dilencilik yapmadı. Birisinin kapısının önüne giderek ‘bana para verin' demedi” şeklinde konuşan Kılıçdaroğlu, “Ekonomik zaferlerle taçlandırılmayan bir siyasal irade her zaman zaaflarla doludur. Ekonomik açıdan birilerine bağımlı hale gelirseniz emperyal güçlerin oyuncağı olabilirsiniz” dedi.
“TAMAMININ BURNUNDAN FİTİL FİTİL GETİRECEĞİM”
Etkinliğe katılanlara seslenen Kılıçdaroğlu, “Benim size bir sözüm var değerli ülkücü kardeşlerim. Bu devleti soyan beşli çetelerin tamamının burnundan fitil fitil getireceğim. Tamamının! Öyle araya adamlar koyuyorlar, şunu koyuyorlar, ‘acaba biz masum'… Yok kardeşim! Bu ülkede sen tüyü bitmemiş yetimin hakkını yediysen birisinin onun hesabını sorması lazım. Soracağız! Kardeşim yeter artık. Bu milletin iliklerine kadar soydunuz hâlâ soymaya devam ediyorsunuz” diye konuştu.
Kılıçdaroğlu, “Sizden istediğim şu. Mücadeleyi beraber yapmak zorundayız. Bu bir kitlenin mücadelesi olacak. Bu ülkenin gençleri, inanıyorum ki 21. yüzyılda dünya siyaset tarihine çok güzel bir miras bırakacaktır” diye ekledi.
İLK KEZ OY KULLANACAK GENÇLERE SESLENDİ
İlk kez oy kullanacak yaklaşık 7,5 milyon gence seslenen Kılıçdaroğlu, “Ülkeleri, bayrakları için oy kullansınlar. Kullanacağınız her oy Türkiye'nin geleceği için altın değerinde. Biz nasıl milli kurtuluş savaşını verdiysek, şimdi bir demokrasi mücadelesi vereceğiz. Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının kurduğu cumhuriyeti yüzüncü yılında demokrasiyle taçlandıracağız” dedi.
Sözcü
Aykut Erdoğdu'dan alkış tufanı kopartan sözler... Tek kelimeyle helâl olsun !3988 izlenme
Atatürk’e hakaret eden müdür terfi ettirildi!295 izlenme
Türkiye ile Yunanistan sınırında yeni köprü kuruluyor35 izlenme
Cumhurbaşkanlığı seçimi anketinde çarpıcı sonuç: Millet İttifakı makası açıyor, Kılıçdaroğlu Erdoğan'a fark attı!42 izlenme
TBMM’de bir Atatürk tişörtü skandalı daha ! Bu kez CHP’li kadın ziyaretçiyi soydular !956 izlenme
Özelleştirmeler rant kapısı oldu: 180,9 milyon dolarlık özelleştirmenin 179,1 milyon doları taşınmaz satışı27 izlenme
Ekonomi eğitimi olmayan yeni bakanın AKP üzerine yazdığı tezdeki skandal ifadeler ortaya çıktı!43 izlenme
AKP'nin Eylül karnesi belli oldu: Yüzde 10'lara kadar düştü16 izlenme
Rusya, nükleer bir saldırı durumunda hedefinde ilk 2 ülkeyi açıkladı: ABD ve İngiltere'yi haritadan sileriz
Kahramanmaraş depremlerinde can kaybı ve yaralı sayısı artıyor
RTÜK'ten Halk TV'ye "Ayşenur Arslan" cezası: "Kraldan çok kralcılığın son örneği"
Son anket siyasette tozu dumana katacak! Saray'da moraller yerle bir olacak...