Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik’in şikâyeti üzerine Mücahit Küçükyılmaz’a “Fazla söze gerek yok. Popülizmin, demagojinin, ikiyüzlülüğün CHP liderinden neşet eden en alçak ve geri zekâlıca halini aşağıdaki satırlarda bulabilirsiniz” şeklindeki sözleri nedeniyle dava açtı.
Cumhuriyet'ten Alican Uludağ'ın haberine göre; Ankara 10. Asliye Ceza Mahkemesi’nde süren davanın karar duruşması dün görüldü. Sanık Küçükyılmaz’ı Erdoğan’ın avukatı Hüseyin Aydın savundu. Küçükyılmaz, kimlik tespiti sırasında aylık gelirini 12 bin TL olarak belirtti.
Küçükyılmaz, savunmasında “Paylaşımın yapıldığı tarihte ben Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı olarak görev yapıyordum. İlgili tarihte sınırdışı harekât vardı. Özgür Suriye Ordusu’na yönelik müşteki Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılan değerlendirmeye karşı ben de anayasanın bana vermiş olduğu eleştiri hakkımı kullandım” dedi.
Duruşma sonunda mahkeme yargıcı Aziz Gül, sanık Küçükyılmaz’ın beraatına hükmetti.
SABIKASI VAR
Erdoğan’ın danışmanı Küçükyılmaz, daha önce hakkında açılan bir davada “basit yaralama” ve “tehdit” suçlarından ceza almıştı. Adli sicil kaydında sabıkası bulunan Küçükyılmaz, 2009’da trafikte tartıştığı bir kişiye ettiği küfür yargıya yansımıştı. Mahkeme, Küçükyılmaz’ı yaralama suçundan bin TL tehditten 240 TL adli para cezasına çarptırmıştı.
NE OLMUŞTU?
CHP Genel Başkanı'nın Özgür Suriye Ordusu'nu (ÖSO) eleştiren sözlerini alıntılayarak, 29 Ocak 2018'de Twitter hesabından paylaşımda bulunan AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın başdanışmanı Mücahit Küçükyılmaz, "Fazla söze gerek yok. Popülizmin, demagojinin, ikiyüzlülüğün CHP liderinden neşet eden en alçak ve geri zekalıca halini aşağıdaki satırlarda bulabilirsiniz!" demişti.
http://www.krttv.com.tr/gundem/kilicdaroglunahakaretedenerdoganindanismanininh24999.html
63 mahallede su yok ama AKP'li belediye 33 milyon liraya spor kompleksi yaptıracak20 izlenme
Genlerimde vatan, bayrak Atatürk cumhuriyeti vardır180 izlenme
Kadınların yaşadığı baskılara gönderme yapan video rekor kırıyor 'Siz bize karışamazsınız !'2177 izlenme
İmamoğlu: Yenikapı’da sergilenen araçların tümü iade edildi150 izlenme
Devletin borcu 4.5 trilyon lira42 izlenme
Erdoğan’ın ‘başkanlık’ döneminde 30 üründeki fiyat değişimi37 izlenme
İYİ Partili Özdağ’dan ‘Andımız’ açıklaması: 'HDP ve MHP, AKP’nin ortağı'133 izlenme
Neden 1740 rakımlı tepe?44 izlenme
Ferdi Zeyrek yaşamını yitirmişti: İşte o havuzun son hali
İran-İsrail gerilimi sonrası altın ve dolarda son durum
Oy hırsızları yine iş başında ! Yer yine Belçika !
Siyasi yasak talebinin ardından konuşan İmamoğlu: "Allah memleketimizi ahlak yoksunu insanların şerrinden korusun"