CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Elazığ ziyareti öncesi şehrin birçok reklam panosuna asılan ve Kılıçdaroğlu ile CHP'li vekilleri hedef gösteren afişleri basan şirket tarafından açıklama yapıldı.
Elazığ'da Kemal Kılıçdaroğlu'nun ziyareti öncesi CHP'nin 'hoş geldin' yazılı afişler zabıta ekipleri tarafından indirilmiş ve birçok reklam panosuna Kılıçdaroğlu ve CHP'li vekillerin söylediği iddia edilen provokatif afişler asılmıştı.
halktv.com.tr'de yer alan habere göre şirket, afişlerin Cumhur İttifakı partilerinin isteği üzerine basıldığını söyledi.
Şirketten yapılan açıklamada, afişlerin asım işleminin kendileri tarafından yapılmadığı belirtilerek şu ifadeler kullanıldı:
"Son günlerde kamuoyunda gündem oluşturan Bilboard'larda yer alan afişlerin baskısı, Cumhur İttifakı'nı oluşturan siyasi partilerin talebiyle şirketimiz tarafından yapılmıştır. Baskısını yaptığımız açık hava reklam mecralarının işletmesi ve asım işleri bize ait değildir. Baskısını yaptığımız açık hava reklamları (Bilboard, Raket, Totem ve Megalight) yetkili şirket tarafından bizden teslim alınmış ve asımı yine bizden teslim alan şirket tarafından yapılmıştır.
Kamuoyunda, şirketimizin 3. şahıslarla ortaklık yaptığı iddiaları dolaşmaktadır. Bu iddiaların asla gerçeklik payı yoktur. Şirketimiz, REKA Reklam/ Mustafa Karatepe adıyla 16.10.2016 yılında resmi olarak faaliyete başlamış ve halen faaliyetlerine reklam, baskı, fuarcılık, dezenfeksiyon ve organizasyon konularında devam etmektedir. Birtakım çevrelerin çıkar ya da provoke amaçlı iddia ettikleri gibi şirketimizin kurulduğu günden bu yana 3. şahıslarla hiçbir ortaklığı olmamıştır. Şirketimiz, misyonumuz ve ticari anlayışımız gereği bugüne kadar hiçbir siyasi partinin ne yanında ne de karşısında yer almamış, tam aksine hepsine eşit mesafede bulunmuştur ve böyle olmaya da devam edecektir. Geldiğimiz noktada kamuoyunda yer alan bilgi kirliliğini ortadan kaldırmak adına böyle bir açıklama yapma gereği duyulmuştur."
Gerçek Gündem
Ormanları Özel Harekât koruyacak27 izlenme
Zamlar tufan gibi, dur durak bilmiyor! Çayın hemen ardından Türk kahvesi ve şekere de zam geldi!58 izlenme
Sağlık Bakanı açıkladı: 55.149 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 4.323.596'ya, can kaybı da 36.267’ye yükseldi!101 izlenme
İçişleri Bakanlığı'nın el koyduğu İBB yolsuzluk raporunda ne ararsan var!54 izlenme
Bir sigara grubuna daha zam35 izlenme
İmamoğlu'nun diploma davasına bakan hakim Kahramanmaraş'a atanmıştı! Sürgünden hemen önce kendisini hedef alan iktidar medyasını şikâyet etmiş18 izlenme
Canlı yayında 'AKP şeriat getirmek istiyor' deyince CNN Türk sunucusunun suratı asıldı !1819 izlenme
Zam bekleyen emeklilere kara haber32 izlenme