Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik "terör örgütü ile işbirliği yaptı" iddiası üzerine Kılıçdaroğlu’nun 7 yıl önce yaptığı paylaşımla yeniden gün yüzüne çıktı. Paylaşım AKP iktidarının geçmişi yeniden gözler önüne serdi.
Kılıçdaroğlu 7 yıl önce yaptığı paylaşımda, “Hırsızlıkları ortaya çıkmasa Fethullah Gülen hoca efendi, FETÖ en büyük ortak olarak kalacaktı. Bu ülkeye Habur rezaletini yaşatanların, PKK’nın güçlenmesine göz yumanların vatan hainlerinden farkı yoktur” ifadelerini kullanmıştı.
Kılıçdaroğlu’nun tweetleri şu şekilde:
PKK, FETÖ ve IŞİD… Bunların hepsi eli kanlı terör örgütleridir ve hepsinin ortak noktası AKP’nin bizzat desteğini almış olmalarıdır!
Hırsızlıkları ortaya çıkmasa Fethullah Gülen hoca efendi, FETÖ en büyük ortak olarak kalacaktı. Terörden beslenmek AKP’nin hamurunda var.
Bu ülkeye Habur rezaletini yaşatanların, PKK’nın güçlenmesine göz yumanların vatan hainlerinden farkı yoktur. Bu ülke bunları unutmayacak!
Biz CHP olarak, ne darbe ne dikta istiyoruz. Biz yalnızca demokratik bir Türkiye ve adaletli bir yönetim istiyoruz.


Yeniçağ
Motorine tarihi bir zam daha geliyor24 izlenme
Facianın yaşandığı maden ocağının sahibi AKP'den aday adayı oldu55 izlenme
Sedat Peker'in 'çökme' iddiasıyla gündemdeydi: Binlerce daire inşa eden 20 yıllık şirket iflas etti51 izlenme
Emniyetten Erdoğan'a özel masa!1522 izlenme
Erdoğan'ın kuzeni Ayasofya'daki namazı fırsata çevirdi, çekiliş kampanyası başlattı!113 izlenme
Tevfik Göksu’nun aile şirketinden neler çıktı neler!103 izlenme
Dikkat çeken grafik! Binlerce kişilik fark saklanan koronavirüs ölümleri mi?91 izlenme
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan 'Yabancı uyrukluların su faturası ve katı atık vergisi ücretlerine 10 kat zam yapılacak!'77 izlenme