Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik "terör örgütü ile işbirliği yaptı" iddiası üzerine Kılıçdaroğlu’nun 7 yıl önce yaptığı paylaşımla yeniden gün yüzüne çıktı. Paylaşım AKP iktidarının geçmişi yeniden gözler önüne serdi.
Kılıçdaroğlu 7 yıl önce yaptığı paylaşımda, “Hırsızlıkları ortaya çıkmasa Fethullah Gülen hoca efendi, FETÖ en büyük ortak olarak kalacaktı. Bu ülkeye Habur rezaletini yaşatanların, PKK’nın güçlenmesine göz yumanların vatan hainlerinden farkı yoktur” ifadelerini kullanmıştı.
Kılıçdaroğlu’nun tweetleri şu şekilde:
PKK, FETÖ ve IŞİD… Bunların hepsi eli kanlı terör örgütleridir ve hepsinin ortak noktası AKP’nin bizzat desteğini almış olmalarıdır!
Hırsızlıkları ortaya çıkmasa Fethullah Gülen hoca efendi, FETÖ en büyük ortak olarak kalacaktı. Terörden beslenmek AKP’nin hamurunda var.
Bu ülkeye Habur rezaletini yaşatanların, PKK’nın güçlenmesine göz yumanların vatan hainlerinden farkı yoktur. Bu ülke bunları unutmayacak!
Biz CHP olarak, ne darbe ne dikta istiyoruz. Biz yalnızca demokratik bir Türkiye ve adaletli bir yönetim istiyoruz.


Yeniçağ
İmam hatip lisesinde 'seçim çalışması': 'AKP'ye oy vermeyeceğim' diyen öğrenciye saldırdılar!47 izlenme
Bagok Dağı’nda PKK’lı teröristlerle çatışma: 1 Şehit, 4 yaralı81 izlenme
Şanlı Tarihimizin En Önemli Dönüm Noktası 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun221 izlenme
Sosyal medyayı sallayan konuşma 'Millet uzaya çıkıyor biz daha Muratgilin damından atlayamadık !'172 izlenme
Mansur Yavaş: "Çalıyor ama çalışıyor anlayışı bitti"30 izlenme
Thodex'in kurucusu ile fotoğrafı ortaya çıkmıştı: Mevlüt Çavuşoğlu'ndan açıklama101 izlenme
CHP'li belediyelere operasyon: Muhittin Böcek tutuklandı15 izlenme
Erdoğan yönetiminin ABD’deki hukuk firmaları!120 izlenme
‘Kan stokları bitme seviyesine geldi’
Ensar Vakfı’na yumurtalı protesto… ‘Doğalgaz el yakıyor! Paramız Ensar’a gidiyor!’
Erdoğan ve ailesini korumak için özel yasa çıkarıldı!
İş görüşmesinde 8 bin lira teklif edilen genç öğretmen isyan etti! 'Çocuğumun okumasına izin vermeyeceğim'