Anasayfa1
27 Mayıs 2023 ( 58 izlenme )
Reklamlar

Kılıçdaroğlu'nun çiftçilere göndereceği mesaj da engellendi: Haydi bu müjdeyi, tüm çiftçilerimize ulaştıralım


Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, çiftçilere göndereceği mesajın engellendiğini söyleyerek "Tüm çiftçilerimize bu mesajı SMS ile gönderecektim ama engel oldular. Size Söz! Buğday taban fiyatı, fark pirimi dahil en az 13 TL olacak" dedi.



BTK kararıyla seçmenlere mesaj göndermesi engellenen CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, tepkilere kendisinin uygulanan ambargonun devam ettiğini söyledi. 

Twitter hesabından yeni bir paylaşımda bulunan Kılıçdaroğlu, çiftçiler için göndereceğin mesajın engellendiğini dile getirdi. 

Kılıçdaroğlu "Tüm çiftçilerimize bu mesajı SMS ile gönderecektim ama engel oldular. Size Söz! Buğday taban fiyatı, fark pirimi dahil en az 13 TL olacak. Haydi bu müjdeyi, tüm çiftçilerimize ulaştıralım" dedi. 


Gerçek Gündem

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Türk kozmetik devi iflas etti: Yüzlerce çalışan işsiz kalacak Bahçeli'nin yıllar önce generallere çağrı yaptığı ortaya çıktı! Türk moda devi Türkiye'deki fabrikasını kapattı Mısır'a taşındı: Binlerce çalışan işsiz kaldı İki ploisi şehit eden IŞİD'çilere Hizbullah piyangosu! Onlar da serbest kalabilir