Anasayfa1
12 Eylül 2025 ( 9 izlenme )
Reklamlar

Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'in çağrısı için ne dedi?


Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'daki çalışma ofisinden çıkış yaptığı sırada, Özgür Özel'in kendisine yönelik yaptığı çağrıyı yanıtsız bıraktı.


CHP lideri Özgür Özel, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na bir çağrıda bulunarak, “CHP’nin yargı eliyle dizayn edilmesine karşı en önemli güvencenin kendisinin olduğunu açıklaması çok kıymetli olur. Bu darbe girişimlerine karşı en önemli güvence kendisidir” demişti.

YANITSIZ BIRAKTI

Bugün çalışma ofisinden çıktığı sırada kendisine Özgür Özel'in çağrısının sorulması üzerine Kılıçdaroğlu soruyu yanıtsız bıraktı ve kendisini bekleyen araca bindi.

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Savcı Sayan'ın çok konuşulacak fotoğraf! Hemen sildi! Mezbahayı nikâh salonuna dönüştürmek için 41 milyon liralık ihale! ABD'de California State University Northridge’de (CSUN) okuyan Ermeni öğrenciler, Atatürk sunumuna engel oldu ! Bir zamanlar AKP'nin gözde yazarı olan Abdurrahman Dilipak açıkladı: Kimin paralarına el konulacak?