Auto-Created-3
05 Şubat 2024 ( 36 izlenme )
Reklamlar

Kilise saldırısı İtalya basınında geniş yankı buldu! Bakan Yerlikaya'nın sözlerini manşete taşıdılar

İstanbul Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'ne yönelik gerçekleşen silahlı saldırı, İtalya basınında geniş bir şekilde yer buldu. Corriere Della Sera gazetesi, saldırıyı "İstanbul'da bir kiliseyi basan maskeli şahıslar ateş açtı" başlığıyla manşetle duyurdu. TGCOM24 ise İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın "Bu korkakça saldırıyı kınıyoruz" ifadelerine vurgu yaparak, saldırganların DAEŞ üyeleri olabileceğini belirtti. 


Ayrıca, kilisedeki Pazar ayinine katılan bir kişinin hayatını kaybettiği olayın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kilise rahibi ve Polonyalı Başkonsolosu'nu arayarak taziye ve geçmiş olsun dileklerini ilettiği de haberde yer aldı. Saldırganların, birinin Rus ve diğerinin Tacik olduğu bilgisi de İçişleri Bakanı tarafından paylaşıldı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP'li başkanın danışmanlarına senede 1 milyon 90 bin TL maaş! MHP (MYK) Üyesi Ali Uçak Kalp Krizi Geçirdi Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) tarafından alınan yeni kararla, konut kredilerinde önemli bir değişiklik yapılacak AKP’li belediye 'yol yapıyoruz' diyerek taş ocağı yaptı!