Anasayfa1
04 Ağustos 2021 ( 80 izlenme )
Reklamlar

Kıyıkışlacık’ta alevler yeniden yükseldi!

Kıyıkışlacık’ta dün başlayan ve gece yoğun mücadele ile kontrol altına alınarak soğutma çalışmaları süren yangında dumanlar yeniden yükselmeye başladı. Bölge halkı, sosyal medyadan acil yardım çağrısında bulundu.

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Kıyıkışlacık Mahallesi'nde ormanlık alanda bir kez daha yangın başladı. Ekipler ve vatandaşlar yangın alanına koştu. Dün akşam saatlerinde başlayan ve söndürüldükten sonra soğutma çalışması yapılan yangının ardından, Kıyıkışlacık Mahallesi'nde bugün bir yangın daha meydana geldi.

Yangını gören vatandaşların bilgisi üzerine yangın alanına ekipler sevk edilirken, vatandaşlar da dün akşam meydana gelen yangında olduğu gibi ekiplere destek vermek için yangın bölgesine intikal etti. Kıyıkışlacık’ta bugün tekrar başlayan yangının rüzgar sebebiyle köy merkezine doğru ilerlediği öğrenildi.

Yangınla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımın acil yardım talebinde bulunulurken, Kıyıkışlacık sakinlerinden biri video paylaşımında, “Benim eve 7 kilometre kaldı şu anda” ifadelerini kullanarak yaşadığı çaresizliği dile getirdi.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/kiyikislaciktaalevleryenidenyukseldiacilyardimcagrisindabulundular466856h.htm

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan'dan vatandaşa İBAN, rahatsızlanan AKP'li vekile gelince 'Hava ambulansıyla seni Ankara'ya aldıralım!' 'Açım' dediği için AKP toplantısından çıkarılmıştı, AKP'li yurttaşı Anadolu Ajansı kameraları karşısında konuşturdular! Ferdi Zeyrek'in kızının kazandığı üniversite belli oldu Ruhsar Pekcan alacaklılar kapıya dayanınca dezenfektan fabrikasını değerinin altında sattı