Türkiye orman yangınlarıyla mücadele ederken, sönen yangınların etkisi geçmeden farklı illerde alevler yeniden yükseldi. Muğla, Bingöl ve Adana'da orman yangını çıktı.

Muğla'nın Seydikemer ilçesi Kabaağaç Mahallesi'nde yerleşim yerleri yakınlarında çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüdü.

Yangına Muğla Orman Bölge Müdürlüğüne ait hava araçlarıyla havadan ve karadan müdahale devam ediyor.

Muğla’nın ardından bir yangın da Bingöl’de çıktı. Bingöl'ün Genç ilçesinde meralık bölgede çıkan yangın kısa sürede büyüyerek meşe ağaçlarının bulunduğu ormanlık alana ve üzüm bağlarına sıçradı.
İhbar üzerine bölgeye Orman İşletme Müdürlüğü, Genç Belediyesi itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Adana'nın Sarıçam ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Turunçlu Mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.
İhbar üzerine bölgeye Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri ile 2 uçak, 3 helikopter ve çok sayıda arazöz sevk edildi.
Gerçek Gündem
Kaynak: AAİHA
Özel hastaneler Sağlık Bakanlığı’nı takmıyor, fazla para alıyor!55 izlenme
Diyarbakırlı emekliden iktidara zehir zemberek sözler: "Utanmasalar, güçleri yetse Azrail ile sözleşme yapacaklar 'emeklileri öldürün para ödemeyelim' diye"56 izlenme
Sağlık Bakanı açıkladı: 6.609 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 5.300.236’ya, can kaybı da 48.341’e yükseldi!42 izlenme
AKP’li başkandan kadın vekile çirkin yakıştırma!1047 izlenme
Diyanet, Abdülhamit’i ‘Baş Tacı’ ilan etti!72 izlenme
Artvin Cerattepe'de maden sahasına kaçak villa yapıldı!57 izlenme
Öğrenciler AKP’nin kitap listesini okuyacak!27 izlenme
İlaç fiyatlarına yüzde 25 zam30 izlenme
Silahlanma çağrısı yapan imam 2 gün sonra açığa alındı
Dolarla maaş almıyoruz ama çekirdeği bile dolarla çitliyoruz!
Torunu öz çocuğu çıktı! İstismarcı babaya 30 yıl hapis cezası
Hoca dediğin böyle olur: "Bir adam kul hakkı ve devletin malını yiyorsa, adaletten uzaksa, Müslüman değildir!"