Türkiye orman yangınlarıyla mücadele ederken, sönen yangınların etkisi geçmeden farklı illerde alevler yeniden yükseldi. Muğla, Bingöl ve Adana'da orman yangını çıktı.

Muğla'nın Seydikemer ilçesi Kabaağaç Mahallesi'nde yerleşim yerleri yakınlarında çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüdü.

Yangına Muğla Orman Bölge Müdürlüğüne ait hava araçlarıyla havadan ve karadan müdahale devam ediyor.

Muğla’nın ardından bir yangın da Bingöl’de çıktı. Bingöl'ün Genç ilçesinde meralık bölgede çıkan yangın kısa sürede büyüyerek meşe ağaçlarının bulunduğu ormanlık alana ve üzüm bağlarına sıçradı.
İhbar üzerine bölgeye Orman İşletme Müdürlüğü, Genç Belediyesi itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Adana'nın Sarıçam ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Turunçlu Mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.
İhbar üzerine bölgeye Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri ile 2 uçak, 3 helikopter ve çok sayıda arazöz sevk edildi.
Gerçek Gündem
Kaynak: AAİHA
Milli eğemenliğe adım atışımızın yıl dönümü: Nice 100 yıllara117 izlenme
Dünya kupası finaline damga vuran kareler tartışma konusu oldu.44 izlenme
ABD'de protestolar artarak sürüyor! New Jersey'de polisler protestocuların tarafına geçti!94 izlenme
Önce 6 Şubat Şimdi İstanbul: Deprem operatörleri yine çöktü, yaptıkları çağrıyla tepkiler katlandı!36 izlenme
'Seçmece' öğretmen: Okul müdürü, velilere 'Para verin, istediğiniz eğitimciyi tercih edin' dedi43 izlenme
MHP mesajı videoda da verdi! 17'inci saniyede başlayıp 25’te bitiyor42 izlenme
FETÖ kumpaslarının mimarlarındandı: Tahliye edildiği ortaya çıktı!36 izlenme
Düğün davetiyesinde ‘maske uyarısı yapmıştı, coronadan hayatını kaybetti...62 izlenme