İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 31 Mart ve 23 Haziran seçim kampanyalarının direktörü Necati Özkan, Kızılay'ın 'kan bağışı stoklarımız azaldı' açıklaması hakkında çarpıcı bir açıklama yaptı.
BAŞKENTGAZ, KIZILAY ÜZERİNDEN VERGİ KAÇIRARAK ENSAR'A AKTARMIŞTI
Necati Özkan, Malatya Elazığ depreminin ardından para yardımı çağrısı yapan Kızılay'ın Başkentgaz ile işbirliği yapıp, vergi kaçırarak ismi çocuklara tecavüz skandalı ile anılan Ensar Vakfı'na 8 milyon dolarlık yaptığı bağışa göndermede bulundu.
"152 YILIK KURUMU İTİBARSIZ HALE GETİRİRSENİZ BU OLUR"
Necati Özkan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kızılay’ın kan stokları tükenme noktasına gelmiş. 152 yıllık memleketin göznuru saygın bir kurumu “vergiden kaçınma” numaralarıyla itibarsız hale getirirseniz bu olur!" dedi.
Ensar Vakfı, Kızılay üzerinden yapılan 8 milyon dolarlık bağışı ne yaptığını açıkladı!Ensar Vakfı, Kızılay üzerinden yapılan 8 milyon dolarlık bağışı ne yaptığını açıkladı!
KIZILAY BAŞKANI KEREM KINIK'TAN SKANDALI BÖYLE SAVUNMUŞTU
Kızılay Başkanı Kerem Kınık, Ensar Vakfı'na vergi kaçırılarak aktarılan 8 milyon dolar için, "Vergi kaçırmak başkadır, vergiden kaçınmak başkadır" demişti.
http://www.krttv.com.tr/gundem/kizilayaguvenazalincakanbagislayanlarinoranidadustuh34382.html
İkizler binanın çökmesiyle sel sularında kayboldu!47 izlenme
Son anda hakim değişti, İBB'nin yurdu AKP'li ismin vakfında kaldı!21 izlenme
Utanmaz Yunan bakana, Atatürk’ün sözleriyle yanıt !691 izlenme
O bina hakkında çarpıcı iddia! BİM kolonları mı kesti?187 izlenme
İYİ Parti’den istifa etmişti, AKP’den Belediye Başkan Adayı oldu27 izlenme
Kıskan ey Avrupa! Açlıktan bayılan üniversiteli ambulanstan atlayıp intihar etmek istedi!49 izlenme
İmamoğlu'na destek verince ihraç edilmişti: En büyük espri diye duyurdu33 izlenme
Karantinayı ihlâl eden şahıs 9 yaşındaki çocuğun yüzüne tükürdü!56 izlenme
Bedavacı gazetecilerin kaldığı Paramount Otel'in gecelik fiyatı dudak uçuklattı!
Sedat Peker'in avukatından flaş açıklama! "Kırmızı bültenin kapsamı genişletildi"
İmamoğlu’ndan dolar mesajı: "Döviz kuru nedeniyle artan fakirleşmeye karşı sosyal yardımları artırma kararı aldık"
İstanbul’da vakıflara aktarılan paralar bir araba önerge oldu!