Anasayfa1
06 Şubat 2020 ( 753 izlenme )
Reklamlar

Kızılay'daki yeni skandalın faturası ortaya çıktı!


Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Naci Yorulmaz'ın, Avusturya'da yaşayan ailesinin yanına gitmek için aldığı uçak biletini Kızılay'a faturalandırdığı ortaya çıktı.


Başkentgaz'ın Kızılay üzerinden ENSAR Vakfı'na 8 milyon dolar aktardığının ortaya çıkması sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

Diğer yandan Kızılay yöneticilerinin çok yüksek maaşlar aldığı iddia edilirken, Genel Başkan Kerem Kırık, maaş almadan çalıştıklarını öne sürdü.

Kızılay'la ilgili tartışmalara bir yenisi daha ise bugün eklendi. 

ŞAHSİ SEYAHATİNİ KIZILAY'A FATURALANDIRMIŞ

Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Naci Yorulmaz'ın, Avusturya'da yaşayan ailesinin yanına gidebilmek için aldığı bin 13 TL değerindeki biletin Kızılay'a faturalandırıldığı görüldü.


https://www.gercekgundem.com/guncel/154982/kizilaydakiyeniskandalinfaturasiortayacikti

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

5 milyon genci ilgilendiren önerge AKP ve MHP oylarıyla reddedildi! Şehitlik ve mezarlıklarda buruk bayram Minguzzi'nin katilleri en geç 30 yaşında serbest kalacak! ‘Uçamaz’ denen THK uçaklarından yangın söndürme tatbikatı!