Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Arapkirli, Kızılay'ın çadır satma skandalını hatırlattı. Bugün Adıyaman ve Şanlıurfa'yı etkileyen sel felaketinde deprem bölgesindeki çadırların da su aldığına dikkat çeken Arapkirli, "O çadırların paralarını AHBAP’a geri ver. Haluk o parayı başka yere harcasın. Hemen muhasebeyi ara. Parayı geri ver. Haydi Kerem Kınık, muhasebeyi ara!.." ifadelerini kullandı.
'ŞİMDİ DE BOT SATMAYA ÇALIŞIRKEN YAKALANMIŞ'
Arapkirli, daha sonra yaptığı başka bir paylaşımda ise "Gördünüz mü? Kır sakallı, kırmızı polar montlu bir şahıs, deprem bölgesinde, şimdi de şunları satmaya çalışırken yakalanmış." ifadeleriyle bir motorlu bot görseline yer verdi.
ŞAHAN GÖKBAKAR İLE 'KISKACA' ALMIŞLARDI
Arapkirli, daha önce yaptığı bir başka paylaşımda ise komedyen Şahan Gökbakar'ın Kerem Kınık'a satılan çadırların parasının iade edilmesi yönündeki çağrısına ortak olmuştu.
Arapkirli, "Afet günü vatandaşına çadır satan bir Kızılay Başkanı olarak bırakınız o koltukta bir saat daha oturmayı, insan içinde 1 saniye dolaşacak yüzü nasıl bulabiliyorsun? İstifa etmediğin her bir gün ve dakika boynunda giderek ağırlaşan bir yüktür" ifadelerini kullanmıştı.
Dünya Türkiye seçimlerini nasıl gördü?25 izlenme
YSK'nın sitesinde çok şüpheli çalışma!522 izlenme
'6 milyar TL'lik yolsuzluk' için harekete geçtiler!29 izlenme
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısırlı Mevkidaşı ile Görüşme Yaptı23 izlenme
İlk defa duyacağınız bilgiler! Gazeteci Mustafa Kılıç: "Semih Çelik Şeytani Ayinlere katılıyordu"62 izlenme
Üniversiteli gençlerden Erdoğan'a zekâ dolu doğum günü mesajı !8892 izlenme
Çocuğunu istismar ettiği iddia edilen babanın mide bulandıran ses kaydı delil sayılmadı45 izlenme
e-nabız verileri Katarlılara satıldı iddiasına Bakan'dan açıklama: 'Ben bile Bakan olarak...'18 izlenme
İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazasındaki gizemli kişinin kim olduğu ortaya çıktı
Sessizliğini bozdu: İddialar ayyuka çıktı, Sedat Peker aylar sonra paylaşım yaptı!
Alpullu halkı ve işçiler 'Fabrika özelleşirse, kasabayı terk ederiz!'
TÜSİAD YİK Başkanı Özilhan: "Mahşerin dört atlısı üzerimize geliyor"