Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Arapkirli, Kızılay'ın çadır satma skandalını hatırlattı. Bugün Adıyaman ve Şanlıurfa'yı etkileyen sel felaketinde deprem bölgesindeki çadırların da su aldığına dikkat çeken Arapkirli, "O çadırların paralarını AHBAP’a geri ver. Haluk o parayı başka yere harcasın. Hemen muhasebeyi ara. Parayı geri ver. Haydi Kerem Kınık, muhasebeyi ara!.." ifadelerini kullandı.
'ŞİMDİ DE BOT SATMAYA ÇALIŞIRKEN YAKALANMIŞ'
Arapkirli, daha sonra yaptığı başka bir paylaşımda ise "Gördünüz mü? Kır sakallı, kırmızı polar montlu bir şahıs, deprem bölgesinde, şimdi de şunları satmaya çalışırken yakalanmış." ifadeleriyle bir motorlu bot görseline yer verdi.
ŞAHAN GÖKBAKAR İLE 'KISKACA' ALMIŞLARDI
Arapkirli, daha önce yaptığı bir başka paylaşımda ise komedyen Şahan Gökbakar'ın Kerem Kınık'a satılan çadırların parasının iade edilmesi yönündeki çağrısına ortak olmuştu.
Arapkirli, "Afet günü vatandaşına çadır satan bir Kızılay Başkanı olarak bırakınız o koltukta bir saat daha oturmayı, insan içinde 1 saniye dolaşacak yüzü nasıl bulabiliyorsun? İstifa etmediğin her bir gün ve dakika boynunda giderek ağırlaşan bir yüktür" ifadelerini kullanmıştı.
Lisede skandal! Oruç tutmadığı için sınıftan atıldı!71 izlenme
Başlarken 6 Milyar Dolar, kurdele kesilirken 11 milyar dolar!88 izlenme
Okullara 'Mevlid Kandili' talimatı!282 izlenme
İsmail Saymaz: Sinan Ateş öldürüldüğü gün en yakın arkadaşını aradı, 'Külliye'den birilerinin' geldiğini söyledi127 izlenme
Suriye ve Irak sınırına örülen beton duvarın altından da rant çıktı! 61 milyon TL'lik 2 ihale bakın kimin oldu?48 izlenme
18 gün sonra acı haber: Rojin'in cansız bedeni bulundu!13 izlenme
Pelikancılar'ın Gazetesi Sabah, bugünkü baskısında ilk kez Erdoğan'a yer vermedi!87 izlenme
Rusya-Ukrayna savaşı: Rus ordularının şiddeti artıyor: Uzun menzilli füze ile vurdular37 izlenme