T24'e konuşan Ağırdır, siyasetteki gelişmelerde bloklar arası geçişlerden ziyade iktidar içi davranışların etkili olacağını söyledi ve "Bloklar arası geçiş hala düşük" dedi.
İktidar bloğunda AKP'nin etkisi azalırken MHP'nin etkisinin göreceli olarak arttığını ifade eden Ağırdır, İyi Parti'nin ise varlığını sürdüreceğini belirtti.
"İYİ Parti'ye oy veren kesimin gitgide artan, metropollerde yaşayan, seküler hayat tarzına sahip ama değer dünyası muhafazakâr kişiler olduğunu" savunan Ağırdır, MHP seçmenlerinin "geleneksel hayat tarzı olan muhafazakârlar olduğunu" söyledi.
Gençlerin yarısının mevcut aktörlerle Türkiye'nin sorunlarının çözülemeyeceğini düşündüğünü söyleyen Ağırdır, toplumun yüzde 40'a yaklaşan kesiminin bu konuda hemfikir olduğunu belirtti.
Ağırdır, “Başkanlık sistemine bugün AKP’liler de ‘hayır’ der” diye konuştu.
https://halktv.com.tr/gundem/kondadanakpninoyuhakkindaflasaciklama405848h
İşte böyle bir kitle yarattılar ! AKP'nin her icraatını halâ Kılıçdaroğlu'nun yaptığını sanıyorlar !233 izlenme
Kilosu 70 lira lira olan turşuluk biberin fiyatına tepki: "Alamıyoruz, vazgeçtik"27 izlenme
21 yaşındaki genç kendini asarak intihar etti...161 izlenme
Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler tutuklandı38 izlenme
Pakistan sadece bir ayda 370 bin Afgan'ı ülkesine gönderdi40 izlenme
Diyanet bu kadar parayı ne için kullandı?145 izlenme
Melih Gökçek için yolun sonu!67 izlenme
AKP kovmadan istifa etti, hemen muhalefete başladı21 izlenme
Kılıçdaroğlu polis baskınından rahatsız olmuş: Dilekçeyi kendisi vermişti
Afgan kaçaklar sınırı ellerini kollarını sallaya sallaya, güle oynaya geçtiler! Aralarında kadın, yaşlı çocuk yok!
İmamoğlu'ndan seçmenlere son uyarı videosu “Türkiye’ye baharı getireceğiz. Birlikte başaracağız. İyi ki varsınız. Her şey çok güzel olacak”
Ekrem İmamoğlu'na destek paylaşımı yapan Eser Yenenler AKP Gençlik Şöleni'nde sunucu oldu, AKP'liler de muhalifler de tepki gösterdi