Türkiye dün akşam aldığı zam haberinin ardından bu sabah da yeni zam haberleriyle uyandı. Köprü ve otoyollarla birlikte tren ve posta ücretleri de zamlandı. Dün akşam Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), otoyol ve köprü geçiş ücretlerinde ortalama yüzde 20 zam yapıldığını açıkladı. Zamların bugünden itibaren geçerli. Buna göre otomobiller için geçiş ücreti 8.75 liradan 10.50 liraya çıktı.

Türkiye yeni güne de yeni zamlarla başladı. Yüksek Hızlı ve “konvansiyonel” olarak adlandırılan tren biletleri ile posta gönderi ücretleri de yüzde 20 zamlandı. Ankara İstanbul hızlı tren bilet fiyatı (normal) 71 TL’den 85.50 TL’ye çıktı.
TCDD’nin internet sitesinden alınan bilgilere göre; Ankara İstanbul (Halkalı ya da Bakırköy) de 96 TL’ye yükseldi. Ankara Eşkişehir ve Ankara Konya hızlı tren bilet fiyatları da 31 TL’den 37.50 TL’ye yükseldi. Zamlı fiyatlar Bugünden itibaren geçerli olarak uygulamaya girdi.
PTT de gönderi ücretlerine yüzde 20 zam yaptı. Normal ve diğer gönderi bedelleri, bugünden itibaren yüzde 20 arttı.
Evraklar sahte, jeneratörler nerede?374 izlenme
Savaş turizmi vurdu: Antalya'da rezervasyonlar durdu10 izlenme
Lisede skandal: Öğretmen, Atatürk'e ağzına geleni saymış!12 izlenme
Dolmuş parası olmayan yurttaş evine yürürken hayatını kaybetti!52 izlenme
Saray'a yakın yandaş yazardan siyaseti karıştıracak iddia19 izlenme
Sedat Peker davasında flaş tahliye kararı!59 izlenme
Tarladan pazara fiyatı üçe katlanıyor10 izlenme
Öğrencileri bir gecede yurtsuz bıraktılar11 izlenme
Ankara'da 5 dk arayla halk otobüsüne 2 kez GBT uyguladılar !
Naci Ağbal'ın görevden alınmasına bomba değerlendirme! "Sorun Erdoğan'ın kendisidir"
Depremzede vatandaş: "Bağıra bağıra insanlar öldü, kurtaramadık"
CHP'li Karabat'tan "casusluk" iddianamesine karşı Süleyman Soylu belgeli yanıt