Home
06 Ağustos 2023 ( 31 izlenme )
Reklamlar

Korkunç tablo ortaya çıktı: 6 ayda kapanan işyeri sayısında büyük artış


CHP’li Milletvekili Müzeyyen Şevkin, 2023’ün ilk 6 ayında Türkiye genelinde 70 bine yakın esnafın dükkânına kilit vurduğunu açıkladı.

Türkiye’deki ekonomik kriz gittikçe büyüyor. Esnaf ise enflasyon altında eziliyor.

CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, son 6 ayda binlerce esnafın dükkanına kilit vurduğunu söyledi.

Adana’nın Pozantı ilçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Huriye Dinç, Akçatekir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Kılınçkaya ile birlikte ilçe merkezindeki esnafı ziyaret eden Müzeyyen Şevkin, ekonomik göstergelerin esnafın da vatandaşın da zor durumda olduğunu gözler önüne serdiğini ifade etti.

70 BİNE YAKIN İŞYERİ KAPANDI

Ekonomik açmazlar, hayat pahalılığı, her gün gelen zamlar, fahiş orandaki vergi artışları nedeniyle vatandaşın adeta perişan olduğunu, esnafın da kepenk kapatmak zorunda kaldığını dile getiren Şevkin, 2023’in ilk 6 ayında Türkiye genelinde 70 bine yakın esnafın dükkanına kilit vurduğunu bildirdi.

Yeniçağ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yılın ilk 7 ayında 11 bin 919 şirket kapandı Erdoğan’dan seçim tehdidi: GBT’leri hazır tutuyoruz sonuca göre adımlarımızı atacağız Kocaeli’de İstiklal Marşı’nın ilahi gibi okunmasına idari soruşturma! Dilan Polat ve Engin Polat’a ait iş yerlerine baskın: Dijital materyallere el konuldu, aramalar devam ediyor