Home
06 Nisan 2020 ( 90 izlenme )
Reklamlar

Koronavirüs nedeniyle İstanbul Bağcılar'da 4 bina karantinaya alındı!


İstanbul Bağcılar'da Merkez, Çınar, Kirazlı ve Kazım Karabekir Mahallelerindeki 4 bina karantinaya alındı.



Bağcılar'da İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile, 4 mahalledeki 4 bina için, bina sakinlerinde koronavirüs testlerinin pozitif çıkması üzerine karantina kararı alındı. 

Bağcılar Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklama şöyle; 

04 Nisan 2020 tarihinde toplanan İlçe Hıfzıssıhha Kurulumuz tarafından yapılan değerlendirmelerde;  İlçemiz Merkez, Çınar, Kirazlı ve Kazım Karabekir Mahallelerindeki 4 binada ikamet eden vatandaşlarımızda yapılan Covit19 testlerinin pozitif çıkması nedeniyle, bu binalarda Umumi Hıfzıssıhha Kanunu hükümleri uyarınca KARANTİNA tedbiri uygulanmasına karar verilmiştir. 

POLİS GİRİŞ VE ÇIKIŞI KAPATTI

O binalardan biri de Bağcılar Merkez Mahallesi 718 Sokak'taki 5 katlı bina. Binanın girişine polis emniyet şeridi çekti. Binaya giriş ve çıkışlara izin verilmiyor. Binanın çevresinde Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri nöbet tutuyor. Dairelerde yaşanan vatandaşların ihtiyaçlarının ise karşılandığı kaydedildi.


http://www.krttv.com.tr/gundem/koronavirusnedeniyleistanbulbagcilarda4binakarantinayah31753.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Miçotakis: Türklere 10 adada 7 günlük turist vizesi sağlanacak 0-15 yaş Arası Diş Tedavilerinde Doç. Dr. Şirin Güner Onur Dejenerasyon Yöntemi Tercih Edilebilir Diyerek Yeni Bir Yöntem Attı Ortaya Suriyeliler ve Iraklılar Eskişehir'de küçükbaş hayvanları silah zoruyla aldı Türkiye'de ev almak hayal oldu: Konut fiyatı artışında zirvedeyiz!