Mersin’in Gülnar ilçesinde çadırın önünde oynadığı sırada kaybolan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Müslüme Yağal’ın cansız bedeni, kaybolmasının ardından tam 10 gün sonra bulundu. Talihsiz kızın ölümüyle ilgili başta anne ve babası olmak üzere dedesi gözaltına alındı. Aile üyeleri serbest kalırken, dede Hasan Yağal tutuklandı. Olay hakkında birçok iddia ortaya atılırken, köy sakinleri ilk kez konuştu.
Muhtar İbrahim Tosa, ailenin köyden yaklaşık 8 kilometre uzakta, köy halkından izole bir ortamda, çadırda yaşadığını ifade etti. Dede Yağal’ı yaklaşık 20 yıldır tanıdığını söyleyen bir köy sakini ise “Şaşırdım, böyle bir yapacağını hiç düşünmezdim” dedi.
https://tele1.com.tr/koylulermuslumenindedesinianlatti516016/
Sakarya'da Karasu plajlarında kadınların fotoğraflarını çeken erkek tutuklandı!36 izlenme
23 Haziran seçimleri için çok tartışılacak tebligat... "Sabahtan beri evleri dolaşıp bu kağıtları teslim ediyoruz"810 izlenme
Seçil Erzan davasında SIM karta ulaşılamadı: PIN kodunu yanlış söylemiş60 izlenme
Tanju Özcan, AKP'li üyeyi rezil etti! "78 insan ölmüş, sen neye gülüyorsun. Sen neye gülüyorsun? Utanma duygunu yitirdin mi tamamen?"37 izlenme
Genç yaşta aramızdan ayrılan Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ferdi Zeyrek'in bilinmeyen öyküsü49 izlenme
AKP'li isim 8.8 deprem üzerinden Atatürk devrimlerini hedef aldı24 izlenme
65 yıllık kozmetik devi konkordato istedi!74 izlenme
İBB Başkanı İmamoğlu: Son derece radikal kararlar alacağız139 izlenme